Сър Елтън Джон стана отново баща

Сър Елтън Джон заедно със съпруга му Дейвид Фърниш
Снимка: Getty/Guliver

Сър Елтън Джон представи втория си син на света в трогателна семейна снимка (вижте тук).

Певецът и партньорът му Дейвид Фърниш станаха бащи отново по-рано този месец, когато сурогатна майка роди сина им Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон, предаде БГНЕС.

Гордите татковци позират за семейна снимка, на която сияещият сър Елтън е гушнал Илайджа, а Фърниш държи двегодишния им син Закари.

Джон разказва пред списание "Пийпъл", че двамата с Фърниш били в родилната зала в Лос Анджелис, за да присъстват на раждането на Илайджа.

"Опитахме да създадем приятна и спокойна атмосфера. Бяхме развълнувани от раждането на Илайджа, както се вълнувахме от раждането на Закари, но този път не бяхме толкова нервни", споделя певецът.

"Бих казал, че сега се чувстваме по-сигурни в родителските си умения, този път далеч не беше толкова страшно колкото първия път", допълва Фърниш.

Двойката отказва да разкрие името на сурогатната майка, която родила двете им момчета, но сър Елтън споделя, че тя е прекрасна, мила и обичаща майка, част от неговото семейство.

Фърниш вече е подготвен за деня, в който ще разкаже на синовете си историята на раждането им.

"Създали сме албум за Закари с всички негови снимки от видеозона, имейли със сурогатната майка и ключови моменти от сурогатството и правим същото за Илайджа. Искаме момчетата да разберат духа и любовта, които стоят в основата на процеса... Надяваме се само Закари и Илайджа да са здрави и щастливи.

 

Те винаги ще могат да разчитат на нас за любов и подкрепа и се надяваме, когато израснат, да имат свой живот и да станат такива, каквито те искат, а не такива, каквито ние искаме да бъдат", допълва Фърниш.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти