Елтън Джон пак ще става баща

Дейвид Фърниш, Елтън Джон и първородният им син Закари по време на галавечеря, посветена на борбата срещу СПИН, Лос Анджелис, февруари 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

65-годишният Елтън Джон и неговият законен съпруг от седем години Дейвид Фърниш (49 г.) отново ще стават родители.

Оказа се, че жената, която бе сурогатна майка на първия им син Закари (роден на 25 декември 2010 г.), пак е бременна в първото тримесечие и ще износи второто дете на прочутата гей двойка.

Британският изпълнител, чието състояние се оценява на 200 млн. паунда, сподели пред редица медии как искрено съжалява, че е чакал да прехвърли 60-те, за да стане баща.

"Смятам, че появата на дете е най-прекрасното събитие в живота на човек и се радвам, че успях да го преживея, макар и малко късно", допълни певецът.

Елтън коментира, че първородният му син е много комуникативен и те са почти неразделни.

"Като си помисля, че в младостта си дълго време бях пристрастен към наркотиците, сега сякаш живея втори живот и децата са моят най-голям стимул и усмивка от съдбата", разказва Елтън, който е носител на шест награди "Грами", а също и на престижните отличия "Златен глобус" и "Оскар" за музиката към анимационния филм на компанията "Уолт Дисни" - "Цар Лъв" ("The Lion King").

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти