Спорт, работа и липса на почивка в живота на Бекъм

Дейвид и Виктория Бекъм споделят, че от три години не са ходили на почивка само двамата
Снимка: Getty/Guliver

Виктория Бекъм изуми всички по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, като показа невероятна фигура само осем седмици след раждането на четвъртото си дете.

Вярно е, че съпругата на Дейвид никога не е била дебела, даже е обвинявана, че е прекалено слаба, но все пак четири бременности не са шега работа и всяка жена, която е раждала, знае, че не е особено лесно да се върнеш в старата си физическа форма и то бързо.

Виктория сподели, че се старае много силно, за да изглежда по начина, по който я виждаме. Тя разкрива и една тайна – че благодарение на кройката на дрехите си изглежда по-висока и по-слаба.

"Хората си мислят, че съм висока, но аз не съм и тази заблуда не се дължи единствено на високите обувки, които нося“.

Бионсе също бе избрала рокля от колекцията на Бекъм, за да покаже добрите страни на фигурата си след раждането и да скрие несъвършенствата. й

Все пак само с дрехи не става и Вики споделя, че тренира усърдно и тича по шест дена в седмицата. Личната й треньорка е Трейси Андерсън, която до скоро работеше с Мадона, Гуинет Полтроу и Черил Коул.

37-годишната госпожа Бекъм е известна със страстта си към главозамайващо високите токове, така че е малко трудно да си я представим с маратонки. Тя, обаче, не крие, че спазва строга фитнес програма и независимо колко е натоварена, винаги намира време за тренировките си.

Що се отнася до графика й, Виктория споделя, че се справя трудно с работата и четирите си деца. Тя даже разкрива, че вече три години не успяват със съпруга й да намерят време да отидат на почивка без децата.

Любопитното е, че те имат общо състояние от 165 милиона долара, но парите в този случай не могат да им помогнат и да им купят свободно време.

Все пак споделят, че почти всеки месец намират начин да отидат за кратко до долината Напа в Калифорния, където са съсобственици на лозе, от което се прави вино. На година получават по 900 бутилки, които семейството има навика да раздава на приятели и познати.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти