Сюзън Сарандън проговори за трудното си минало

Сюзън Сарандън на парти на списание "Elle" ("Ел"), Лос Анджелис, 15 октомври 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

66-годишната американска актриса Сюзън Сарандън, която е част от филмовата индустрия повече от четири десетилетия, открай време активно се занимава с проблеми като трафика на хора и сексуалното насилие.

Самата тя обаче разкрива в новия брой на щатското издание на списание "Еlle" ("Ел"), че също е била подложена на сексуален тормоз в началото на своята кариера.

"Бях на някакво прослушване за роля в Ню Йорк, когато един от агентите на продукцията буквално ме хвърли на бюрото и се опита да ме изнасили. Беше отвратително изживяване", споделя носителката на "Оскар" (1996 г.) за водеща женска роля във филма "Dead Man Walking" ("Осъденият на смърт идва").

Още през 2010 г. актрисата изпрати петиция до американския парламент, с която да бъдат въведени по-сериозни наказания са престъпления като трафика на хора и сексуалния тормоз в САЩ.

Сюзън Сарандън е майка на три деца, а преди две години започна да поддържа любовни отношения с 25 години по-младия от нея Джонатан Бриклин, с когото са и бизнес партньори.

След броени дни се очаква и премиерата на лентата "Cloud Atlas", в която освен Сарандън участват Том Ханкс и Холи Бери.

"Сценарият разказва епична история, а посланието и човешките взаимовръзки в нея определено ще ни накарат да се замислим и над собствения си живот", заключва червенокосата актриса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти