Риана в помощ към нуждаещите се

Риана в помощ към нуждаещите се
Снимка: Getty/Guliver

Поп звездата Риана дари 1,75 милиона долара на болница в Барбадос в памет на баба си.

24-годишната певица заяви, че подаръкът, който ще послужи за закупуването на медицинска апаратура, е нейният начин да "даде нещо в отплата на Барбадос".

"Мисля, че това ще има огромно въздействие върху хората на Барбадос. Всичко това беше направено, за да се спасят човешки животи или поне да бъдат удължени", сподели изпълнителката.

Бабата на Риана Клара "Доли" Брайтуейт почина през юни след дълга битка с рака.

Отделението за радиотерапия на болницата беше прекръстено на Център по онкология и ядрена медицина "Клара Брайтуайт".

Риана, чието истинско име е Робин Фенти, обяви дарението при посещението си в болницата през уикенда, придружена от своята майка Моника и от дядо си Лайънел Брайтуейт.

Певицата беше особено близка с баба си и през юни се отказа в последния момент от концерт от европейското си турне, за да прекара известно време с нея в болницата.

След смъртта на възрастната дама певицата си направи нова татуировка под гърдите, която изобразява Изида - богинята-майка от египетската митология.

От друга страна обаче, Риана не спира да се забавлява. Около коледните празници тя не спря да споделя снимки в "Туитър", на които ясно се вижда, че е в компанията на бившия си приятел Крис Браун. 

Двамата отново се събраха, като оставиха лошите спомени в миналото (Крис беше упражнил физическо насилие над Риана и дори получи осъдителна присъда от съда).

Сега звездната двойка може да бъде видяна навсякъде заедно. Колко ще продължи романтиката и кога отново ще се появят проблемите, породени от избухливия нрав на Крис, е въпрос на време да се разбере.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти