Развеждат ли се наистина Брад и Анджелина?

Брад Пит и Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Слуховете в Холивуд през последната седмица "развеждат" Edna от най-обичаните и устойчиви известни двойки - Брад Пит и Анджелина Джоли.

Според различни източници 51-годишният Брад е поискал развод от 40-годишната Анджелина след 10-годишно партньорство и 6 деца - три биологични и три осиновени.

В американската преса циркулират всякакви версии, които "разясняват" причините около раздялата на десетилетието - семейни проблеми по време на снимките на предстоящ общ филмов проект, дългогодишното чувство на нещастие на Брад, деспотичното поведение на Анджелина и др.

"Истината е, че двамата не се развеждат", споделя същевременно близък до двойката пред американския сайт Hollywoodlife.com.

Те имат много динамичен живот, всеки от тях има кариерата си, ангажиментите за семейството и децата. И всичко това, изложено на показ пред целия свят, който следи взаимоотношенията им под микроскоп. Но все пак бракът им е много важен за тях. Да, понякога имат разногласия, както всяка нормална двойка с деца. Но те не са в процес на развод", допълва още той.

Припомняме, че Брад и Анджелина са заедно от 2005 година. Връзката им стартира по време на снимките на филма "Господин и госпожа Смит", а актьорът дори напусна тогавашната си съпруга Дженифър Анистън заради Анджи.

През август 2014 сключиха брак - на тайна церемония във Франция. Съвсем скоро на екран пък трябва се завърти и вторият им общ филмов проект "Край морето", в който Анджелина, освен като актриса, се изявява и като негов автор и режисьор.

А ние продължаваме да следим дали отношенията в семейството са наред, или разводът наистина предстои, но двамата успешно го прикриват заради премиерата на общия филм.

Виж още: Как е изглеждала Анджелина като булка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти