Анджелина Джоли в стремеж да бъде по-добра съпруга

Анджелина Джоли в стремеж да бъде по-добра съпруга
Снимка: Getty/Images

Анджелина Джоли и Брад Пит са една от любимите двойки на медиите по цял свят.

Каквото и да направят те двамата, става обект на широко обществено внимание, а най-различни хора се надпреварват да пускат слухове за тях, че имат проблеми в брака си, ще осиновяват още деца и т.н.

Така към днешна дата медиите в САЩ и на острова гърмят с публикации за „скандал“ между двамата.

Всичко тръгва от там, че находчив папарак е успял да заснеме как Анджи и Бард спорят за нещо на тераса, след което Брад се прибира в помещението, а Джоли остава да изпуши една цигара.

Тази случка между тях предизвика фурор сред медиите, като веднага бе обявено, че двамата имат тежки проблеми в отношенията, а никой не се замисли, че не съществува двойка на този свят, която никога да не е спорила за нищо.

Самата Джоли разкрива в няколко от своите последни интервюта, че откакто двамата са се оженили официално, любовта им с Брад изживява истински ренесанс.

Също така тя разкрива, че се стреми да бъде колкото се може по-добра съпруга.

„Имаме моменти, в които аз просто казвам – ще ти бъда по-добра жена, ще се науча да готвя! А той ми отвръща – О, мила, аз знам в какво си добра и в какво не си...“

39-годишната актриса споделя още, че отношенията наистина се променят след брака – за нея това е било засилване на чувството за сигурност и комфорт с партньора, въпреки че двамата са заедно от вече почти 10 години.

Джоли също разказа как докато са били разделени със съпруга ѝ, са си пишели хартиени писма. Към момента тя пътува из света, за да промотира последния си филм Unbroken, на който е режисьор. Можете да видите колко е елегантна на червения килим в галериите ни ТУК и ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти