При кого ще отиде състоянието на Ейми Уайнхаус

Родителите на Ейми Уайнхаус позират с восъчната кукла на дъщеря си, която бе изложена в лондонския музей "Мадам Тюсо" през юли 2008 г.
Снимка: Getty/Guliver

Британската певица Ейми Уайнхаус (27 г.), която почина през юли миналата година след злоупотреба с алкохол в лондонския си апартамент, не е оставила завещание. Това автоматично означава, че състоянието й от 3 млн. британски лири ще отиде при нейните родителите Мич и Джанис, съобщават медиите на Острова.

Бившият съпруг на певицата Блейк Фийлдър-Сивил няма да получи нищо от богатството й. Британският таблоид "Сън" разкрива, че Ейми имала над 4 257 580 паунда в активи, но след плащането на данъци и сметки сумата се е стопила до 2 944 554 паунда.

"Немного хора на 27-годишна възраст пишат завещание, Ейми също не го е направила. Тя нямаше никаква представа какви пари притежава и със сигурност това не беше нейният основен приоритет. Ако беше написала завещание, Блейк може би също щеше да получи нещо - вероятно не пари, а инвестиции. Ейми продължаваше да го обича до момента на смъртта си, въпреки че бракът им никак не беше от хармоничните. При сегашното положение, обаче, Мич и Джанис Уайнхаус ще управляват състоянието на своята покойна дъщеря", разкрива близък до семейството източник.

Двамата родители на Ейми бяха почетни гости на тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Грами", за да получат посмъртно отличието на дъщеря си за дуета й Body and Soul с легендарния американски изпълнител Тони Бенет.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти