Мъжът на Ейми Уайнхаус я целувал срещу заплащане

Ейми имаше невероятно присъствие на сцента в моментите, когато се качваше трезвена на нея
Снимка: БГНЕС
Какви ли не истории изкачат след смъртта на талантливата британска певица Ейми Уайнхаус. Последната от тях гласи, че покойната изпълнителка е плащала по 250 долара на бившия си съпруг Блейк Филдър-Сивил, всеки път щом допирал устни до тези на ексцентричната певица.
Според близки на Ейми именно той е човекът, който я е подтикнал към наркотиците. Дори малко след смъртта на талантливото миньонче, майката на Блейк - Джорджет го обвини публично, че точно синът й е оказал изключително лошо влияние върху живота на носителката на куп отличия от музикалните наградите на MTV и ''Грами''.
Според близки до двойката момичето прочуло се с песента Rehab (от англ. ''Рехабилитационно отделение'') винаги е била тази, която е плащала сметките независимо къде са - на парти, в такси или на вечеря. Бракът с Блейк, както и краткият живот на Ейми също бе свидетел на какви ли непрекъснати обрати, в които двамата ту се биеха на публични места и се разделяха, ту отново приличаха на безкрайно влюбени и спокойни хора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти