Отново инцидент с Даниел Крейг по време на снимките на Джеймс Бонд

Даниел Крейг
Снимка: Getty/Guliver

Медици са оперирали коляното на британския актьор Даниел Крейг след инцидент по време на снимките на филма „Спектър” - 24-ия за Джеймс Бонд. Това е съобщил днес официален представител на изпълнителя на ролята на световноизвестния шпионин.

По думите му, Крейг е претърпял артроскопична операция на колянната става. Това е станало по време на планираната почивка на звездата между снимките на лентата. Очаква се, че актьорът ще се завърне на снимачната площадка на 22 април.

По информация на английски медии операцията на Крейг няма да попречи на снимките на филма „Спектър”. Тя е извършена в момент, когато присъствието му на снимачната площадка не е необходимо. В момента създателите на филма работят над епизодите, където героят на Крейг не присъства.

Това е третата травма, която Даниел Крейг получава от началото на снимките на 24-ия филм за Джеймс Бонд, озаглавен "Спектър". В началото на февруари актьорът удари главата си, а  в края на същия месец нарани коляно в Лондон, което наложи временно прекратяване на снимачния процес.

„Спектър” е с участието на Даниел Крейг в ролята на агент 007, Кристоф Валц, Леа Сейду, Моника Белучи и др. Филмът ще излезе на екран във Великобритания на 23 октомври 2015 г., а в САЩ - на 6 ноември 2015 година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти