Малка, спретната къщурка подарък от баба

Кралица Елизабет в подкрепа на младото семейство
Снимка: Getty/Guliver

Кралица Елизабет II реши да покаже щедрост към внука си принц Уилям. За юбилейния му рожден ден кралицата е решила да му подари една от къщите в любимия си имот – Сандрингам.

Имението Сандрингам се намира в едноименно село на 160км от Лондон и е било дом на четири поколения монарси. В момента то е любимото място за почивка на кралица Елзабет, а освен това всяка Коледа тя събира кралското семейство именно в Сандрингам.

Уилям, който наскоро отпразнува 30-я си рожден ден, споделил, че е много щастлив от подаръка на баба си. В имението Сандрингам е била родена майка му – принцеса Даяна и пак там той и Кейт са отпразнували първата си Коледа като семейство.

Имението в по-голямата си част е отворено за посетители, но отскоро има изрична забрана за присъствието на папараци, тъй като преди време бяха публикувани неправомерно снимки на принц Филип и принц Едуард.

Все още не е ясно точно кой от общо 150-те жилищни, търговски и земеделски площи кралицата ще подари на Уилям, но за момента се спряга името на вила Йорк.

Имението Сандрингам е построено от Едуард VII. Това е бил и първият дом на Джордж V и съпругата му Мери след брака им през 1893 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти