Джордж Клуни споделя, че е играл в доста треторазредни филми

Джордж Клуни грабна тазгодишния Златен глобус за най-добра мъжка роля в драма
Снимка: ЕПА/БГНЕС
50-годишният американски актьор Джордж Клуни, който днес е един от най-търсените сред колегите си в Холивуд, разкрива че началото на професионалния му път е било доста бедно откъм добри актьорски превъплъщения и сценарии.

Носителят на "Оскар" и "Златен глобус" допълва, че в биографията му фигурират не малко филмови проекти, с които никак не се гордее.

"Имал съм доста неуспехи и глупави избори в живота си, но добре, че повечето ми слаби роли са все от началото на кариерата ми и може би малко хора днес помнят тези продукции", разказва той пред медиите отвъд океана.

Клуни споделя още, че е участвал в ужасни сериали, когато е бил по-млад, а в момента освен на актьорството, искрено се наслаждава и на това да пише сценарии и да режисира, както се случва и в един от последните му филми Тhe Ides of March, където е сценарист, режисьор и изпълняващ главната роля.

"Измислянето на сценарии и режисьорската работа ми дават повече свобода и творчески идеи от варианта да съм само пред камерата. Бих сравнил първите две дейности с това да ти дадат ключове от чужда кола и ти да я караш колкото се може повече, защото знаеш, че в даден момент някой ще ти вземе ключовете от ръцете", заключва актьорът.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти