Гуинет Полтроу: "Аз съм като всяка друга майка"

Гуинет Полтроу: "Аз съм като всяка друга майка"
Снимка: Getty/Guliver

Гуинет Полтроу може да се похвали с добра кариера като актриса, няколко готварски книги, на които сама е автор, красив и талантлив съпруг и две деца – момченце Моузес и момиченце Ейпъл.

Въпреки че лицето ѝ би било разпознато от всеки човек на улицата, а банковата ѝ сметка съдържа няколко милиона, Гуинет споделя, че зведният ѝ начин на живот не я е променил и тя е като всички останали жени.

Относно възптитанието на децата си, актрисата често е получавала известни критики, тъй като тя спазва строга веганска и суровоядска диета и съответно цялото ѝ семейство е подложено на такава.

За рождените си дни Моузес и Ейпъл не получават шоколадови торти, а такива, направени от соя и подобни продукти. Гуинет е убедена, че това е за тяхно добро и кой може да осъди преценката ѝ като майка?

Благодарение на природосъобразния си начин на живот, Полтроу изглежда зашеметяващо и никой не би ѝ дал 40 години, които звездата чества наскоро.

Самата тя споделя, че благоденствието на душата е тясно свързано с физическото здраве и двете вървят ръка за ръка.

"Мисля, че менталното здраве е тясно свързано с физическото, особено когато става въпрос за деца, тъй като те са толкова енергични! Ние редовно си играем в задния ни двор и смеобикновено семейство, аз съм като всяка друга майка", споделя Гуинет.

Що се отнася до навършването на 40 години, актрисата споделя:

"Колкото повече денят наближаваше, толкова повече се притеснявах. Сега обаче се чувствам щастлива и доволна от живота си. Развълнувана съм от преминаването в нова фаза и мисля, че ще е много по-вълнуващо, отколкото очаквам."

След раждането на второто си дете, Полтроу беше изпаднала в тежка следродилна депресия, но успя да се пребори с нея.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти