Глупостите на известните

Джъстин Бийбър
Снимка: Getty/Images

Те са много известни и затова обществото се интересува от всеки миг на техния живот, а когато объркат нещо интересът е голям.

Клюките стават още по-големи, особено когато знаменитостите изрекат някаква глупост. Медиите също проявяват интерес и следят всяка тяхна крачка, затова те не трябва да реагират бурно, а да внимават какво говоря.

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър неведнъж е изпадал в конфузна ситуация. Но един от най-сериозните гафове е изказването му, след като е посетил музея на Ане Франк. "Ане е била прекрасна девойка. Сигурен съм, че и тя би била Белийбер", казал Бийбър, с което дал да се разбере, че нито знае коя е Ане Франк, нито пък знае нещо за нейния живот. А Белийбер е определението за всички негови фенове.

Актрисата Рийз Уидърспун наистина изглеждала глупаво и смешно, когато на полицията, която я е спряла, че кара в нетрезво състояние, е заявила: "Аз съм американска гражданка". Колко трябва да си пияна, за да сметнеш, че това ти дава имунитет?

Екшън героят и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер коментирал гей браковете. Очевидно той не е бил на ясно за какво става, когато казал: "Мисля, че гей браковете са нещо, което трябва да стане между мъжа и жената".

Бедната Марая Кери, изказването ѝ е шокиращо.

"Винаги когато видя по телевизията онези бедни и гладни дечица, не се сдържам и започвам да плача. Мисля, че и аз бих искала да съм толкова слаба, но без всички тези мухи и заобикалящата ги смърт".

Известната поп звезда със сигурност ще влезе в историята, но с този унизителен коментар за гладните деца в Африка.

Ясно е, че Бритни Спиърс няма завършено средно образование, но пък тя смело коментира географските си познания.

"За мен е удоволствие, че мога да пътувам и посещавам отвъдокеански места, като на пример Канада". Това е най-малката излагация ако не е подкрепена с още едно изказване, което гласи: "Не ходя в Япония, защото не обичам риба, а това е много популярно в Африка".

Очевидно и Кристина Агилера не блести много с географията. На въпрос къде се провежда филмовия фестивал в Кан, тя отговоря "Кански фестивал".

Известният боксьор Майк Тайсън очевидно е получил доста удари по главата, за да каже: "Предполагам, че бързо ще изпадна боливийски". Той е искал да каже, че бързо ще изпадне в забрава, но думата "oblivion" просто я е заменил с "Bolivian".

Рапърът Кание Уест в желанието да се покаже отговорен станал смешен. "Мразя, когато летя със самолет, да се събуждам с бутилка вода до мен. Гадно, трябва да се грижа и за тази бутилка". Този коментар Кание го е качил в Туитър без никакво логично обяснение и смисъл.

Съпругата на Кание Ким Кардашян също има проблем – не може да реши с кого да си направи селфи. "С баща ми. С Исус или пък с Мерлин Монро? Вярвайте ми, наистина не мога да реша", така коментирала кралицата на селфи снимките, когато е трябвало да избере партньор за селфито. И все пак избрала е... Исус.

Синът на Уил Смит Джейдън има своя теория за училището. "Училището е мястото, където се изпират мозъците на младите", категорично заявил синът на известния актьор, не обръщайки внимание на съучениците си и образователните норми.

Малко е да се каже, че изказването му е шокиращо. Но с него той е поставил под въпрос и сциентологията, към която принадлежи семейството му.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти