Дженифър Анистън проявява интерес към будизма

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Images

Дженифър Анистън обмисля идеята да се посвети в будизма.

Вдъхновението на популярната актриса било провокирано от нейната близка приятелка Деми Мур, а паралелно с будизма бившата половинка на Брад Пит щяла да изучава и модерното сред холивудските знаменитости учение Кабала.

"С напредването на възрастта, Джен смята, че би било добре да бъде напътствана. Говори с приятели и е заинтересована да научи повече за редица религии, включително будизма", разкрива запознат източник пред американско списание.

Анистън, която е сгодена за актьора Джъстин Теру, вечеряла с Деми Мур неотдавна и се възползвала от възможността да я разпита подробно за Кабала.

45-годишната Дженифър била очарована от разказите на Деми за вярата, но според близки на актрисата, клони повече към будизма, защото е запалена почитателка на йогата.

"Джен беше удивена колко спокойна и уравновесена изглежда Деми. Тя беше заинтригувана и реши да се запише на частни уроци. Харесва ѝ идеята да учи нещо духовно и вече ходи на йога, така че будизмът изглежда естествена следваща крачка", допълва източникът.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти