Чанинг Тейтъм: в ролята на... русалка

Чанинг Тейтъм
Снимка: Getty/Gulliver

Актьорът Чанинг Тейтъм се сдоби с куп почитателки с ролята си на мускулест хубавец във филма "Професия: Стриптийзьор".

Предстои обаче фенките му да го видят в едно по-необичайно превъплъщение - в образа на мъжка русалка в римейк на романтичната комедия "Плясък", съобщи Би Би Си, позовавайки се на "Холивуд рипортър". 

Лентата "Плясък" от 1984 г. е смятана за първата продукция на компания "Дисни", ориентирана към по-възрастна публика. Романтичната комедия също така дава тласък в кариерите на носителите на "Оскар" Том Ханкс и Рон Хауърд, и на актрисата Дарил Хана. Оригиналната версия е продуцирана от Брайън Грейзър. 

"Плясък" разказва историята на млад мъж (Ханкс), който среща отново спасилата го от удавяне като дете русалка Мадисън (Хана), влюбва се в нея и е поставен пред избора дали да остане сред хората или да заживее със своята любима в подводното царство. 

Любопитното е, че в римейка на "Плясък" централните роли ще бъдат разменени. Чанинг Тейтъм ще играе мъжка русалка. Актрисата Джилиан Бел, предложила необичайната идея, ще се превъплъти в образа, пресъздаден в оригиналната лента от Том Ханкс.

Тейтъм и Бел преди са си партнирали в екшън комедията "Внедрени в час" (2014), припомня изданието.

Режисьорът на оригиналния филм "Плясък" Рон Хауърд, продуцентът Брайън Грейзър и Чанинг Тейтъм ще бъдат в продуцентския състав на римейка, който ще бъде заснет по сценарий на Мария Луис-Райън. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти