Брад Пит и Анджелина Джоли с общ филм

9 години щастлив семеен живот
Снимка: Getty/Guliver

В интервю за американски телевизионен канал Анджелина Джоли съобщи, че тя и партньорът ѝ Брад Пит (50 г.) ще участват в независим, експериментален филм по неин сценарий, който ще е по-скоро драматичен.

Именно през 2005 година те се снимаха заедно за първи път в лентата "Мистър и Мисис Смит", а малко след това се разбра, че Джоли и Пит са станали двойка и извън екрана.

"Брад е моето семейство и е много повече от мой спътник, любовник и баща на децата ни", допълни 38-годишната актриса.

"Като всяка двойка, и ние сме преминали през редица трудности и работим усилено, за да имаме успешна връзка, а не я приемаме за даденост.

По време на интервюто Джоли спомена, че няма планове все още да се отказва от актьорската игра, както бе обявила неотдавна.

"Все още не съм готова на тази крачка да спра да се снимам, но когато се случи - ще продължа да работя като режисьор, защото това е едно от най-страхотните изживявания в моя живот досега", разкрива Анджелина.

На 30 май в българските киносалони пък ще можем да видим Джоли в най-новия филм на Дисни с нейно участие "Господарката на злото", където за малко се появява и 5-годишната ѝ дъщеря Вивиан.

"Чувствах се много по-спокойна и уверена, тъй като моето дете също бе на снимачната площадка заедно с мен", коментира дъщерята на актьора Джон Войт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти