Сватбата на Джоли и Пит официално потвърдена

Сватбата на Джоли и Пит официално потвърдена
Снимка: Getty/Images

След като месеци наред се носеха упорити слухове, че Джоли и Пит ще се женят, а те постоянно отричаха това, сега се сложи край на догадките.

Звездната двойка обяви официално, че минава под венчило, след като в американските медии се появиха снимки, на които актрисата е с годежна халка.

Синтия Пет-Данте, говорителка на Брат Пит, потвърди, че двамата са решили да се оженят след 7-годишно съжителство и отглеждането на 6 деца.

"Това е обещание за бъдещето и децата им са много щастливи. Все още не определена дата за сватбата", каза говорителката.

Три от децата на 48-годишният Брат Пит и 36-годишната Анжелина Джоли са техни, а другите три са осиновени. Всички те са под 11-годишна възраст.

Анжелина Джоли бе фотографирана с годежен пръстен при визита в музей на изкуството в Лос Анджелис заедно с Брат Пит и синът им Пакс. Актрисата носеше голям правоъгълен диамантен пръстен на лявата си ръка.

Снимки на тримата в музея се появиха в медиите, а дизайнерът Робърт Прокъп потвърди, че е направил пръстена специално за актрисата по настояване на Брат Пит.

"Цялата работа от концепцията до реализацията отне една година, като Брад Пит изчака подходящ момент да поднесе специалното бижу на Анжелина Джоли", обяви дизайнерът в специално заявление.

Пит и Джоли са заедно от 2005 година, като и двамата били женени за други партньори преди това.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти