Анджелина не била красива, а мършава

Красива или прекалено слаба?
Снимка: Getty/Images

Появата на Анджелина Джоли на раздаването на наградите "Оскар" беше толкова впечатляваща, че дори седмица по-късно още се говори за десния й крак, който тя щедро показваше от цепката на роклята си.

И въпреки че това беше повод за редица закачки с Анджелина, които тя прие със смях, всички единодушно се съгласиха, че актрисата изглеждаше зашеметително в кадифената си черна рокля.

Намериха се обаче и критици - телевизионния водещ във "Фокс" Били О'Райли и доктор Дрю заявиха, че Джоли има изтощен вид и предположиха, че тя страда от недохранване.

Доктор Дрю дори заяви, че жените и младите момичета не бива да взимат пример от Анджелина и нейния болезнено слаб външен вид.

Били О'Рейл нарича Джоли "измършавяла" и също подкрепя мнението на Дрю, че актрисата изпраща грешно послание към почитателите си и насърчава нездравословната слабост.

Източник, близък до семейството на Анджелина и Пит, сподели преди време, че актрисата просто забравя да яде покрай всичките си ангажименти със шестте деца и кариерата си в киното.

Появиха се дори слухове, че звездата е бременна в третия месец, но все още няма никакво официално потвърждение или отричане на тази новина.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти