Анджелина Джоли иска тризнаци

Анджи и Брад вече са родители на шест малчугана
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Близки до Анджелина Джоли, споделят, че тя отново е започнала да говори за желанието й да има още деца. Актрисата даже се шегувала, че този път може да има тризнаци.

Семейство Брандежлина вече имат шест деца - три осиновени и три биологични, като последни са близнаците Вивиан и Нокс.

Проблемът в това Андежлина да има още деца, се корени в здравословното й състояние. Като начало тя е болезнено слаба, което породи слуха, че е заболяла от анорексия. Нейни приятели обаче, опровергават тези спекулации и споделят, че Анджи просто не се храни обилно и не може да качи килограми.

Другият проблем е, че последните две бременности на актрисата бяха изключително тежки - тя разви гестационен диабет и имаше редица проблеми с кръвното налягане.

Раждането на близнаците Нокс и Вивиан бе продължително и проблемно, накрая всичко завърши благополучно, но докторите не съветват актрисата да забременява отново, освен ако не подобри здравословното си състояние.

Разбира се, това изобщо не пречи на Джоли да осинови още деца от различни краища на света. Що се отнася до партньорът й Брад Пит, той само споделя, че винаги си е мечтал за футболен отбор от деца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти