Здравословното хранене по-важно от личния живот

Здравословното хранене по-важно от личния живот
Снимка: Thinkstock

В последните години манията по здравословното хранене доби невероятни размери. Това до голяма степен се дължи на факта, че нездравословните хранителни навици до такава степен навлязоха в ежедневието ни, че започнаха да се приемат като нещо нормално.

В един момент обаче хората установиха, че проблемите с килограмите и влошеното здравословно състояние се дължат именно на вредните храни и напитки.

Затова в последните години все по-актуална стана темата за това какво можем да направим, за да живеем по-природосъобразно, да подобрим тонуса си, да сме жизнени и здрави.

Според интересна анкета, публикувана в Dailymail.co.uk, жените дори предпочитат да са здрави, отколкото да имат интимна връзка.

Сайтът за здравословни и био храни и напитки Abesmarket.com е провел запитване до потребителите си, а според резултатите от него, хората слагат правилното хранене на първо място в приоритетите си.

Така например голям процент майките обръщат повече внимание върху това дали децата им се хранят редовно и питателно, отколкото дали имат високи оценки в училище.

От друга страна 83% от дамите признали, че предпочитат да знаят, че тялото им е здраво, отколкото да притежават луксозни дрехи и обувки.

Повече от половината, участвали в анкетата, дори споделят, че обръщат по-голямо внимание на начина си на хранене и дали той е правилен и природосъобразен, отколкото това какво се случва в интимния им живот и дали имат партньор до себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти