Здравословните правила на Синди Крауфорд, която е на 52, но изглежда на 32

Здравословните правила на Синди Крауфорд, която е на 52, но изглежда на 32
Снимка: netinfo

Синди Крауфорд е име, което е невъзможно да не знаеш... 

Един от най-великите съвременни модели и определено иконата на модния подиум през 90-те!

В момента Синди е на 52 години, но външността ѝ не издава и ден повече от 32. Защо ли? Синди спазва няколко простички здравословни правила и е постоянна в тяхното изпълнение.

Когато я попитат каква е "тайната", с която поддържа фигурата и младостта си в такъв зашеметяващ вид, тя спокойно отговаря: "Тайната е, че няма тайна. Тренирам редовно, храня се отговорно и това е всичко".

Днес ще надникнем зад завесата на нейното ежедневно меню и въобще начина, на живот, който води, дневните ѝ здравословни ритуали, за да разберем как така тази невероятна жена просто не остарява, а става все по-зашеметяваща с годините:

Синди винаги започва деня си с чаша зелен чай, а едва след това закусва. Споделя, че самото ѝ тяло е привикнало към този навик и го изисква от нея всяка сутрин.

 

Breakfast by the beach — don't mind if I do! 💋•

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Наистина е важно да започнеш утрото правилно. Лесно е да контролираш закуската си, особено ако си у дома. Това е най-ценното хранене за деня, ако е с подходящите продукти, тялото ти ще ти благодари с времето", разказва Синди в свое интервю.

Често се глези и с протеинов шейк, приготвен с бадемово мляко и протеин на прах. 

"В това се съдържа всичката енергия, която ми трябва, за да завладея света от сутринта", допълва моделът.

Протеините присъстват обилно и в обяда ѝ. 

Любимото ѝ второ хапване за деня е салата с пилешка пържола или печена риба.

Относно шоколада и нуждата от него, Синди разказва: "Преди имах голяма необходимост всеки ден да консумирам шоколад. Но ако се опиташ да го спреш за известно време, тялото ти ще престане да го желае. Понякога си позволявам черен шоколад, но само когато организма ми наистина се нуждае от него"

Синди е голям фен на междинните малки хранения - като плодовете или суровите ядки например.

 

Cute fruit with a view 🍉☀️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Така решава и проблема си с ниската кръвна захар във втората половина от деня, просто изяжда един банан или шепа бадеми.

"Обсебена съм от идеята да имам нещо малко за хапване в чантата си, когато съм навън цял ден. Не мога да стоя гладна и да чакам да дойде време за вечеря, затова винаги имам плик със сурови бадеми или кашу в дамската ми чанта", споделя в свое интервю красавицата.

Крауфорд държи семейството винаги да вечеря заедно. Макар всички да са с натоварен график, Синди и съпругът ѝ Ранд Гербер се стараят винаги да се хранят с двете им деца Пресли и Кая, когато имат тази възможност.

 

Check out the service around here...@PresleyGerber @KaiaGerber

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Признава, че любимата им семейна вечеря не е чак толкова здравословна, защото често похапват паста, но пък обичат и пуешки кюфтенца или печена сьомга с картофено пюре.

Синди спортува активно и комбинира тренировки във фитнес залата, както и упражнения у дома или сред природата.

 

Holiday weekend activities. #GetOutside 🇺🇸

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Имам личен треньор, с когото тренирам 3 сутрини в седмицата. Правим кръгови тренировки, с което натоварвам цялото си тяло. Ползваме тежести, но най-вече правим упражнения с гири и с клекове. Обичам да се разхождам сред природата и да карам колело. Със съпруга ми се стараем да правим това в свободното ни време", разказва за спортния си режим Синди.

Признава, че фитнес залата не е сред любимите ѝ места, затова залага повече на спорт на открито или индивидуални тренировки.

 

Hitting the treadmill hard today with @SarahPerla1. 👟👟

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Аз просто внимавам с какво се храня, движа се, работя и това ме кара да се чувствам добре. Това е животът, който съм избрала, за който не съжалявам, и който ме зарежда.", допълва невероятната Синди.

Е, и ако това не е формулата на грациозното остаряване, разказана от един от най-великите супермодели на всички времена. Нямаме друг избор, освен да ѝ се доверим!

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти