Създадено за Lilly Drogerie

В топ форма за лятото – 4 уреда на страхотна цена!

a
Снимка: iStock/Getty Images

Когато се затопли времето всички си имаме една рутина, която много обичаме – вадим пролетните и летни дрехи от гардероба и им се любуваме, сякаш току-що сме си ги взели. Даже често откриваме и някоя находка, която сме взели в края на лятото и не сме имали възможност да облечем. Това изживяване е хубаво, защото наподобява удовлетворяващото усещане след шопинг.

Друго характерно за периода април-май е планирането на летните отпуски, което също е страхотно. Защо ви разказваме за тези „силни“ усещания? Защото двете имат нещо общо – трябва да бъдем във форма, за да се чувстваме добре в любимите си летни дрехи, да се излежаваме на пясъка с “beach body” и да не се налага да прикриваме част от тялото си за снимки.

И тъй като сме практични, си набелязахме няколко продукта, които ще ни помогнат да постигнем изваяно тяло, и по-важното – може да ги ползваме навсякъде: у дома, в парка, във фитнеса или където ни душа иска.

YESSS Постелка за упражнения

а
Снимка: Lilly Drogerie

Постелката е може би най-важният атрибут за тренировките в домашни условия, а и не само. Със сигурност през последните две години все повече хора прибягнаха към лични постелки, защото не само е по-хигиенично, а е и по-удобно – така едновременно може да си тренираш вкъщи и да си я носиш например на йога класовете. Всеки, който някога е ползвал постелка, знае колко е важно тя да е добра - ние избрахме постелката на YESSS. Размерите са ѝ 183x610x10мм, а високата ѝ плътност предпазва коленете и ставите, като същевременно осигурява баланс.

YESSS Гира 2 кг

а
Снимка: Lilly Drogerie

И като сме започнали с пастелните пролетни цветове, представяме ви тази страхотна розова гира от 2 кг. Килограмите ѝ са идеални за всякакви упражнения – дали когато гледате видеа в домашни условия, тренирате в парка или я носите със себе си на групови тренировки. Гиричката е подходяща за аеробика, леки и силови тренировки, раздвижване и обща физическа подготовка.

YESSS Комплект от 3 еластични ленти за упражнения

а
Снимка: Lilly Drogerie

Продължаваме списъка с комплект от 3 ластика, отново в много приятни цветове. Всеки, който някога е тренирал с помощта на ластици, знае колко практични са те и какви страхотни резултати се постигат с тях. Ще започнем с едно голямо предимство – супер леки и компактни са и може да ги носите навсякъде с вас. Те са напълно подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали. Те работят чрез силата на съпротивлението и благодарение на него дори и лека тренировка с тях може хубавичко да ви изпоти. Но пък резултатът ще си заслужава. Благодарение на тях може да тренирате мускулите на ръцете, краката, седалището и раменете. Най-добрият избор за стягане и сила!

YESSS Ластик за упражнения с дръжки затворен

а
Снимка: Lilly Drogerie

И последно, но не и по важност, в Lilly Drogerie открихме този ластик за упражнения, който обаче е с дръжки и е затворен. С него също може да правите безброй лесни и не толкова упражнения за стягане, сила и мускули, но може да го използвате и ако сте фенове на не толкова интензивните спортове. Например този ластик ще ви свърши чудесна работа по време на загрявка, стречинг, тренировки по йога, пилатес и упражнения за почти всички групи мускули.

Това беше нашата фантастична четворка за супер тяло. Няма нужда да ви казваме, че инвестицията в здравето ви е най-доброто, което може да сторите за себе си, защото спортът не е само хубаво тяло – той е необходим, за да бъдем по-здрави и енергични, особено сега, когато борим и пролетна умора. А тази инвестиция сега идва с -40% отстъпка за членовете на Lilly Club до 31-ви май. Ние със сигурност ще се възползваме. Направете го и вие, а после ще ни благодарите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти