Създадено за Regulatpro Kids REGULATIUS

Ужасът на майките - непобедим ли е зеленият секрет в носа?

дете майка здраве
Снимка: iStock

Вероятно всяка майка се е сблъсквала с петте етапа при борбата с детската настинка, които горе-долу съдържат следните фази:

Отрицание – става сутрин, отива да види как е отрочето й и за неин най-голям ужас то хрипти, сумти и по всичко личи, че носът му не е съвсем чист. Е, съвсем добре си е, сигурно не се е наспал, минава през ума на майката, все пак ще го приготвя за градина/училище.

Гняв – за съжаление положението с носната секреция расте с наносекунди, а отказът от закуска е красноречив и за болно гърло. Родителското тяло започва да скубе косите си, гневейки се на себе си (ако тя не е облякла детето предния ден или не му е обула съответната плътност чорап) или на детето (ако то вече е достатъчно голямо, че да постъпи така неблагоразумно да е с „гол кръст“, да излезе без шал и шапка, да ги свали и т.н.).

дете майка здраве
Снимка: iStock

Процес на преговори – една доста отчаяна фаза, като се има предвид, че каквото и да се предложи на болното дете, било то шоколадче или любимото филмче, то няма как с магическа пръчка да се оправи.

Депресия – майката лежи до хремавото отроче и докато то използва кърпичка за носа си, тя бърше своя мислейки наум колко иска да е на работа, как и с какво да жонглира, че точно днес да успее да си остане вкъщи и как да „огрее“ на всички фронтове едновременно.

Приемане – след като неизбежното се е случило, майката грабва книжката, ляга до детето си, галейки го по главата с въпрос коя страница да прочете.

регулатиус
Снимка: Regulatius

Разбира се, това са фази, през които никой родител не иска да преминава. Неслучайно превенцията е най-доброто лечение. Битката „майки-хрема“ се води от толкова много време, че повечето са се научили, че имунната система и нейното каляване са най-доброто, което могат да направят за децата си. Но, за да говорим за тази битка, трябва да разберем какво точно е хремата? Всъщност секрецията от носа ни предпазва,  като поддържа деликатните ни телесни тъкани влажни, улавяйки бактерии и вируси, които могат да ни раздразнят или разболеят. Когато ни атакуват, организмът ни произвежда повече секрет от нормалното, за да предотврати развитието им. Съответно, ако вирусът успее да ни застигне, консистенцията и цветът на секретите се променят, преминавайки от безцветни и ясни в цветни.

регулатиус
Снимка: Regulatius

Въпреки предпазната роля на секретите, никой родител не желае детето му целогодишно да страда от тяхното присъствие и настръхва, когато чуе звука, който издава запушеният нос на неговото дете.
За да няма сополи, ни трябва добър имунитет. В лицето на Regulatius, родителите имат верен помощник, който засилва имунната система на децата и подпомага борбата на организма с болестотворните микроорганизми, регулирайки и стимулирайки естествените процеси в тялото. Regulatius подкрепя правилното развитие на имунната система и е супер герой, на който всяка майка може да разчита в борбата с честото боледуване.

регулатиус
Снимка: Regulatius

Regulatius е продукт, който е изцяло натурален и съдържа в себе си специалната съставка Regulatessenz, създадена чрез патентован метод на каскадна ферментация на специално подбрани плодове, зеленчуци, ядки и подправки.  Към него са добавени също ацерола (един от най-богатите естествени източници на Витамин С) и сироп от агаве. Продуктът е 100% органичен, веган и не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и глутен.

Употребата му ще накара всяка майка да си тананика: „Настинката не е проблем, когато Regulatius е с мен!“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти