Тайната на успешната диета

Тайната на успешната диета
Снимка: netinfo

Чудите се каква е тайната на успешната диета? Да не казвате на никого, че сте на режим за сваляне на килограми!

Проучване на университета "Ню Йорк" е установило, че пазенето на диетата в тайна ще допринесе за нейното по-успешно спазване.

Според изследването, тези, които са споделили с близките си, че са на специален хранителен режим, по-трудно постигат желаните резултати, а често дори не могат да завършат диетата си и се отказват от нея.

Учените отдават това явление на факта, че човек, който иска да отслабне и сподели това, погрешно възприема положителното отношение на околните към диетата като постигнат резултат.

Често се случва и желаещият да се подложи на диета, да бъде разколебан от хората, с които споделя намеренията си. Много е вероятно те да му кажат, че изглежда добре и няма нужда да се подлага на изтощителни хранителни режими.

Диетологът Тара Харуъд съветва всички, които искат да спазват някаква диета, независимо дали нейната цел ще е качване или сваляне на килограми, да споделят намеренията си само с хора, за които са сигурни, че ще им откажат подкрепа и няма да попречат на изпълнението на хранителния режим.

"Оставете околните сами да забележат разликата в тялото ви", съветва Тара.

Освен това, всеки специалист ще ви каже, че за успешното изпълнение на всяка диета са нужни постоянство и воля.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти