Създадено за Oriflame

Съветите на Ивет Лалова за фантастичен живот

Съветите на Ивет Лалова за фантастичен живот
Снимка: Oriflame

Въпреки трудностите можем да се чувстваме мотивирани. Независимо от пречките, имаме силата да се справим с всяко предизвикателство и да изградим свой свят, който ни носи радост и удовлетворение. Всеки човек с правилната настройка има уменията да живее живота си по неповторим и фантастичен начин, а всяка нова година е и възможност за ново начало.

През декември е време за равносметки, обещания и планове, за нареждане и пренареждане на приоритетите, за чертаене на нови лични хоризонти. Попитахме Ивет Лалова, европейска шампионка в бягането, наша любима спортистка и жената с най-лъчезарна усмивка, какви са нейните съвети за старт на новата година и за дни изпълнени с повече радост, успехи и щастие, а тя ни обсипа с брокатен прах от коледна вяра и новогодишен устрем.

Вдъхновявай, вдъхновявай се и живей пълноценно! Вдъхновението е в дребните неща. То е във въздуха, трябва само да го уловим и да го споделим с другите. Добрата постъпка прави живота ни по-пълноценен и усмихнат. Оказаната подкрепа дава смисъл и озарява собственото ни битие. Реализираната идея оставя хубав отпечатък върху ежедневието и ни кара да се чувстваме окрилени. Защо да чакаме друг да облагороди градинката зад блока, в който живеем? Можем сами, а започнем ли, ще видим как към нас ще се присъединят и съседите, вдъхновени от нас да създават красота.

Следвай всяка мечта и цени времето! Всеки ден, пропилян в отлагане, е безвъзвратно изгубен - без незабравими спомени, без нови приключения, без хубави емоции. Новата година е идеално време да си обещаем да мечтаем без страх и без ограничения, както и да осъществим пренебрегваните си желания. Така ще усетим истински възторг, скрит в добре прекараното време, а часовете удоволствие ще са много повече. Всяка мечта носи топлина и си заслужава да се превърне в реалност.  

Грижи се за себе си! Това е от първостепенно значение за удивителен живот, изпълнен с очарование. Грижата за себе си означава да се научим да чуваме и да разбираме вътрешния си глас, да заредим тялото си със сили, да се защитим от негативните мисли и да засилим имунната си система, защото тя е нашият щит срещу агресивните външни фактори. Ивет Лалова ни даде проверена и работеща идея, която да включим в грижата за себе си и личното си здраве. Това е Комбиниран комплект за жени от гамата натурални хранителни добавки Wellness by Oriflame.

Снимка: Oriflame

Комбинираният комплект за жени е подходящ за активно спортуващите и онези от нас, които искат да са активно живеещи. Той включва 12 важни за здравето ни витамина и 10 минерала, между които витамините A, B6, C и D – необходими за нормалното функциониране на имунната система, както и основните омега-3 мастни киселини, прозведени от висококачествено рибено масло, екстракт от боровинки и микроводорасли, съдържащи каротеноида астаксантин. Той оказва мощна защита на имунната система и ни дава сила и бодрост.

Комбинираният комплект за жени Wellness by Oriflame е създаден в Швеция от напълно естествени съставки с грижа за женското здраве и с почит към природата. Той защитава и укрепва имунитета, помага за възпрепятстването на атаките на вируси и бактерии и ни зарежда с повече енергия за по-здравословен и фантастично щастлив живот. Всички комплекти на Орифлейм може да разгледате тук

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти