Рецепти на баба Ванга за болести, започващи с Л

Рецепти на баба Ванга за болести, започващи с Л
Снимка: Thinkstock

ЛЕВКЕМИЯ (у дете) – Да се пие сок от плодчетата на билката слез.

ЛЕВКЕМИЯ (у дете) – Прах от изсушени и стрити плодчетата на билката слез да се смесят с изсушено сирище от малко агне. С малко вода се пие 2 пъти на ден по 1 .л.

ЛЕВКЕМИЯ – Болният да пие сок от корените на билката слез.

ЛЕВКЕМИЯ – Взема се сирище от агънце, което още не е яло друга храна освен млякото на овцата. Сирището се раделя на 7 части. Съхранява се в хладилника. В 1 л. овче прясно мляко се разтваря по 1 част. Млякото се пие сурово, без да се вари, на 4 приема на 1 ден, т.е. за цялото лечение са необходими 7 л. прясно овче мляко.

ЛЕВКЕМИЯ – да пие водата от сварени зърна на пшеница, царевица, овес, ръж и просо. После младежът се обади, че се чувства отлично и е напълнял с 5 кг.

ЛУДОСТ (внезапна) – да се купи нова стомна, да се напълни с вода от реката, обратно на течението. С тази вода се полива 3 пъти болния. След това стомната трябва да се хвърли назад, да се чупи, без да се обръщате.

ЛУМБАГО – При внезапна болка в кръста, от която не можеш да се изправиш: натопи една хавлиена кърпа в леденостудена вода, извий я и я постави на болното място. Отгоре сложи найлон и плътна памучна пижама. Ако поспиш така през нощта, на другата сутрин ще си на крак.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти