Спечелете уникална сокоизстисквачка с Edna.bg и Philips!

Спечелете уникална сокоизстисквачка с Edna.bg и Philips!
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Живеем в модерни времена, в които новите технологии са подчинени на нуждите и желанията на хората.

Една от основните теми, които вълнуват всички, е как да се храним по-здравословно, за да бъдем по-здрави, успешни и най-важното – по-спокойни.

Стресът е враг номер едно на съвременния човек, затова и на пазара се предлага толкова разнообразие от продукти, чиято обещават подобряване качеството на живот и постигане на хармония.

Това, което много хора все още не осъзнават, е, че цялото състояние на тялото и духа им зависи от начина на хранене. Ненапразно е казано, че ние сме това, което ядем.

Колкото повече насищаме менюто си със захар, мазнини, подсладители, газирани и кофеинови напитки, толкова повече вредим на тялото и емоционалното си състояние. Пример – кафето има свойството не само да дава енергия, но и да изнервя, да води до треперене на ръцете и т.н.

Мазните и пържени храни създават неприятно чувство на тежест в стомаха, което води до обща отпадналост и сънливост.

За сметка на това консумацията на пресни сезонни плодове и зеленчуци зарежда организма с витамини минерали, от които той има сериозна нужда. Отделно на това енергезира тялото, помага да се чувстваме по-свежи, отпочинали и с висок тонус.

Всичко това няма как да не се отрази и на настроението ни.

Фреш от зелени ябълки сутрин ще ви събуди и освежи много по-добре, отколкото газира напитка или кафе.

В този ред на мисли е добре да се замислим колко точно пресни плодове и зеленчуци консумираме на ежедневна база и достатъчно ли са те?

С пролетта идва не само приятното затопляне на времето, но и разнообразието от продукти на зеленчуковите пазари. Трябва да се възползваме от всичко това, за да се преборим както с пролетната умора, която ни наляга след изтощителната за организма зима, така и за да се справим със стреса, недоспиването и всички останали проблеми на съвременното общество.

Отделно на това повече плодове и по-малко захар и шоколад водят до сваляне на килограми.

Един от най-вкусните и лесни начини за приемане на витамини и минерали са прясно изцедените сокове. От Philips знаят това и тази пролет представиха новия продукт в портфолиото си – мачкаща сокоизтисквачка.

Тя работи по технологията MicroMasticating, което означава, че  изцежда 90% от сока. Също така раздробява съставките на малки парченца, изстисква нежно, освобождавайки сок и изстисква в микроскопичен мащаб, освобождавайки дори още повече хранителен сок чрез по-силен натиск, използвайки метален шпиндел.

Това не са единствените предимства на сокоизстисквачката на Philips. С нея можете да приготвите вкусен и хранителен сок не само от плодове и зеленчуци, но и от семена, почиства се за по-малко от 60 секунди с технологията QuickClean, а самата конструкция на уреда е удобна и пестяща място в кухнята.

Повече за продукта можете да прочетете тук, а сега Edna.bg и Philips ви предоставят уникалния шанс да спечелите една от тези уникални сокоизстисквачки!

Всичко, което трябва да направите, е първо да имате регистрация в сайта, след това да изпратите имейл (озаглавен "Philips") до edna@netinfocompany.bg с отговор на въпроса: „От какви продукти можете да приготвите сок с новата мачкаща сокоизстисквачка Philips?“:

а/ Плодове

б/ Зленчуци

в/ Семена

г/ Всички посочени

Освен отговора, напишете вашите три имена, години (лица под 18г, нямат право на участие в играта) и актуален телефон за обратна връзка!

Играта ще продължи от днес 16.05.2016 г. до 00:00ч на 22.05.2016 г.

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип сред всички дали верен отговор на въпроса и обявен чрез статия в сайта на 23.05.2016 г.

Пожелаваме успех на всички!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти