С изправен гръб напред

С изправен гръб напред
Снимка: netinfo

Няма как вече да не мислите за лятната си отпуска и дори да се оглеждате за бански костюми!
Със сигурност ви се иска да изглежда перфектно в новите си летни дрехи или в красивия бански, който ще си купите за морето.

За целта обаче са нужни малко повече усилия, само с перфектен бронзов тен не става. Иска се спорт и внимателно подбран хранителен режим. 

Всички, които работят седнали, е добре да се замислят грижат ли се достатъчно за гърба и кръста си. Фигурата на една жена е от особено голямо значение за добрата й визия, затова в никакъв случай не си позволявайте да ходите изгърбени. Ето и няколко причини защо е добре да тренирате мускулите на гърба.

За да изглеждате по-слаби!
Да, точно така – като ходите изправени ставате по-високи, а фигурата ви по-красива и стройна. Приведените рамене създават чувството, че сте страшно изморени и смазани от живота, освен това цялата ви стойка се изкривява и коремът се издава напред, което набляга именно на излишните килограми в тази област. Когато се изправите, гърдите ви излизат на преден план, а коремът ви автоматично се прибира, без да има нужда да го гълтате.

За да изглеждат гърдите ви по-големи
Едва ли има жена, на която да не й се иска да има красив бюст, без това да означава, че иска да го демонстрира на околните. Когато ходите изправени с леко дръпнати назад рамене, бюстът също се повдига и така автоматично изглежда по-добре. Голяма грешка на жените с пищна гръдна обиколка е да се изгърбват, поради страх, че всички гледат към сутиена им. Замислете се, че по цял свят жените рискуват здравето си и се подлагат на операции за уголемяване на бюста, а вие се изгърбвате, за да скриете с какво ви е дарила природата. За да се чувствате по-комфортно просто се уверете, че деколтето ви не е прекалено дълбоко или щампата на блузката ви много голяма, за да не привличат допълнително внимание към бюста.

За да избегнете болки и контузии
Състоянието на гърба и кръста ви е от голямо значение за здравето и доброто ви настроение. Когато ви боли кръстът или сте схванати, едва ли ви е много забавно. Ако работата ви натоварва тази част от тялото, ходете редовно на масажи, за да се отпуснат и тонизират мускулите ви. Също така от голямо значение е как стоите на стола пред бюрото си. Колкото по-изправен е гърбът ви, толкова по-малък е шансът да имате болки и схващания. Младите майки, които носят редовно децата си на ръце, трябва също да внимават, за да не се сецнат неприятно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти