Разходка за здраве и добра форма

Разходка за здраве и добра форма
Снимка: netinfo

“Има лесен начин да се погрижите за здравето на сърцето си!

Отделете 25 минути всеки ден за една лека разходка и тръгнете към вашето по-добро здраве!”

Разходката е една много добра естествена форма на физическо упражнение за тялото, която в наши дни се радва на все повече и повече поддръжници! Това е един лесен и отморяващ начин на спортуване, тъй като не изисква затварянето във фитнес зала, а може да бъде и изключително забавно, ако се разхождаме с приятна компания.

Разходката се смята за необходимост при хората, които водят заседнал начин на живот, като същевременно представлява много добро решение за възрастните хора, които имат ограничени възможности да тренират други, по-силови, спортове.

Съветите за включването на ходенето в живота ни стават все повече и не без основание, тъй като ползите от него са многобройни! Разходката подобрява и защитава сърдечното здраве, спомага за запазването на телесното тегло в нормални граници, намалява кръвното налягане, а може и да помогне при подобряване равнищата на липидите (холестерол и триглицериди) в кръвта.

2 500 крачки представляват едно средно интензивно упражнение, и са достатъчни, за да имаме полза от ходенето. Важно е да се отбележи, че на средностатистическия човек са необходими само 5 минути за да направи 500 крачки, т.е. изминаването на 2 500 крачки, макар и да изглежда непосилно, в действителност се равнява на едва 25 минути ходене!

Имайки за основен елемент на своята философия подобряването на здравето и доброто състояние на човека, ISOPLUS ви помага да включите здравословната разходка в ежедневието си, подарявайки ви при закупуването на 2 продукта на фирмата от всички аптеки със специален знак ISOPLUS, аптеки Фармастор, аптеки Субра и аптеки Медея, един практичен и много полезен крачкомер.

Този практичен подаръкима следните функции:

- Измерва крачките, за да може с лекота да изчислите 2 500-те крачки, които са полезни за здравето на вашето сърце!
- Индикатор за изминатото разстояние, за да знаете какво разстояние сте изминали.
- Индикатор за калориите, за да знаете колко калории сте успели да изгорите.
- Хронометър, за да изчислите времето за тренировка.
- Часовник.

Потърсете вашия крачкомер и направете разходката ежедневен и полезен навик!

Промоцията важи за месец октомври, до изчерпване на количествата във всички аптеки със специален знак ISOPLUS, аптеки Фармастор, аптеки Субра и аптеки Медея. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти