Подкрепа в борбата с рака на гърдата

Подкрепа в борбата с рака на гърдата
Снимка: Avon

Компанията за жени Avon връчи дарение в размер на 100 000 лв. на Фондация „Една от 8“ – партньор на кампанията „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“. Сумата e набрана благодарение на обединените усилия на представители и клиенти на Avon, които за поредна година отварят сърцата си и подкрепят битката с рака на гърдата у нас.

Дарението ще финансира програмата „Бъди до мен“, която през 2016 г. ще осигури: безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки; практическа и информационна подкрепа по време на лечението и във всеки един етап, в който е необходима; безплатни прегледи за рак на гърдата.

„С дарението от 100 000 лв. показваме за пореден път своята силна подкрепа към жените с рак на гърдата в България. Подкрепа, която ще им вдъхне надежда, кураж и самочувствие в битката с болестта.

Вече 14 години сме посветени на тази кауза у нас, защото Avon е много повече от козметична компания – ние сме Компанията за жени, която от създаването си преди почти 130 години е посветена на мисията да вдъхновява жените да се чувстват по-уверени, здрави и щастливи във всяка своя роля“, каза Елизавета Коробченко – управляващ директор на Avon за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна Гора.

Нека бъдем заедно срещу рака на гърдата – от любов към най-скъпите жени в нашия живот и от любов към живота!“, допълни тя.

Avon е компания, ангажирана да работи по теми от основно значение за жените. Усилията на „От любов към живота“ от стартирането ѝ преди 14 години до този момент са насочени в посока повишаване на информираността относно рака на гърдата, осигуряване на прегледи и ранна диагностика, защото, открит навреме, ракът на гърдата е 100% лечим.

През 2015 г. компанията насочи вниманието си към жените с рак на гърдата, като набира средства, за да подаде ръка на над 46 000 българки с това заболяване.

Постигнатия успех кампанията дължи на своите представителите и клиенти, които целогодишно подкрепят каузата с покупка на благотворителен продукт от розовата серия на компанията, като 100% от печалбата от всеки артикул „От любов към живота“ се даряват за борбата срещу рака на гърдата. Така Компанията за жени дава възможност за всеки да прояви своята доброта и да променя света.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти