Създадено за Femarelle

Периодите в живота на всяка дама и ценни съвети как да се справим с менопаузата

а
Снимка: iStock/Getty Images

Жената е грижовна и същевременно изключително силна - определено би било погрешно, ако продължим да говорим за нея като за „слабия пол“.

В наши дни жените са изключително еманципирани и правят всичко рамо до рамо с мъжа, като съумяват да не губят своята женственост и грижовност – напротив.

Когато една жена стане майка, безспорно доказва своето могъщество и истинска сила. От момента, в който усети за първи път в прегръдките си своето дете, жената започва да поставя детето си на първо място. Тя няма да изпусне първите му стъпки или първите му думи. Тя ще бъде най-добрата майка, макар че често ще чувства вина, че не е. Тя ще плаче от гордост за всяка победа на детето ѝ и ще бърше сълзите му, когато му е зле. Защо? Защото я е грижа.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Не мислете, че професията „майка“ спира, когато детето стане на 18 години и започне да търси щастието и призванието си. Напротив, тя винаги ще остане преди всичко майка и колкото и да е голямо детето ѝ...то ще си остане завинаги нейно дете, дори и когато дойде време то да има свои. Тогава към длъжностната характеристика на майката  се добавя и още едно предизвикателство  – да бъде обичаща баба. А с какво са известни бабите? С тяхната грижовност, разбира се. Бабите са събрали житейски опит и мъдрост, която трябва винаги да изслушваме и  уважаваме. А за тях внуците ще са винаги на първо място. Защо? Защото ги е грижа.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Виждате, че каквото и да прави една жена в различните етапи от живота си, тя винаги мисли за другите. Но, за да мисли за тях, първо трябва да се погрижи за себе си – когато сме здрави, уверени и спокойни – тогава може да сме най-голямата опора за близките ни.

С времето идва и моментът за един доста стресиращ, а понякога и неприятен период в живота на една жена - настъпването на менопаузата.

Това е естествен биологичен процес, но физическите и емоционалните симптоми на менопаузата не са за подценяване – сред тях са горещите вълни, проблемите със съня, промяна на настроението, качване на тегло, косопад, суха кожа и т.н. Нито един от тях не е особено приятен както за самата дама, така и за близките ѝ хора.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Но, ако се вземат мерки навреме, то този период може да премине без излишно главоболие и проблеми с околните. Как?

Това може да се случи благодарение на правилния помощник, а именно Femarelle - нехормонален продукт, препоръчван от водещи гинеколози по цял свят. Продуктите от линията Femarelle предоставят на жените по света безопасен и ефективен начин да облекчат симптомите на менопаузата.

Те са резултат на редица проучвания и изследвания, които позволяват на учените да разработят общо три продукта, подходящи за  жените в различните фази на менопаузата, обхващайки този нелек период още преди началото на менопаузата та чак до периода на постменопаузата.

а
Снимка: Femarelle

Продуктите Femarelle съдържат изцяло натурални съставки и нямат странични ефекти. Облекчават както чисто невро-вегетативните симптоми - горещи вълни, нощно изпотяване и проблеми със съня, така и психичните симптоми,  като промяна в настроението, липса на енергия, раздразнителност и т.н. Патентованата съставка на Femarelle DТ56a активира избирателно различните естрогенни рецептори в тялото на жената и по този начин съчетава ефикасност и безопасност. Трябва да се отбележи, че ефектите на продуктите от линията Femarellе са доказани в редица клинични проучвания. Също така Femarelle повлиява костното здраве и може да се използва като превенция на едно от сериозните усложнения по време на менопауза - остеопорозата.

Продуктът се препоръчва и от специалисти - вижте какво сподели за него д-р Щерева:

„В последно време се доверявам на продуктите от линията Femarelle®, които са изцяло натурални, без нито един страничен ефект върху жените. Могат да бъдат приемани, когато жената усети нужда от помощ , а и  ефектът се усеща  още в първия месец на употреба“

Вижте какво още сподели д-р Щерева във видеото:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти