Създадено за Elancyl

Моят треньор живее в бутилка! Или как да откриеш лесна мотивация за отърваване от целулита

крака целулит
Снимка: iStock

Най-лесната част от справянето с целулита е писането на съвети по темата. Всичко останало – от редовните упражнения до пиенето на повече вода и избягването на сладкото, е истинско изпитание за волята.

Здравословната фигура – онази най-добра версия на самите нас, изисква постоянство и внимание. Обикновено резултатите от правилния начин на живот се виждат още след втория месец, но кой от нас има търпение да чака цели 60 дни?

Иска ни се, и това е съвсем нормално, още след първата седмица да усетим подобряване на силуета или поне лееееко намаляване на обиколката на бедрата и корема.

Да можеше до всяка една от нас да има по един личен треньор, който да казва „хайде, давай, супер си, справяш се прекрасно“ и сантиметрите да се топят ли, топят...

Но ние не сме холивудски звезди със собствени инструктори, а обикновени момичета с хиляди задачи, които се опитват да включат колкото се може повече движение.

Не използваме асансьора, а се качваме по стълбите, ходим пеш до работа, тренираме вкъщи с видео-уроци и дори стигаме до фитнеса в събота следобед.

Достатъчно ли е? Напълно, защото е най-доброто, което можем да направим. За да имаме резултатите, които заслужаваме, а именно по-малко целулит и по-бързо стопени мазнини, на помощ се притичва новият Elancyl My Coach!

Elancyl
Снимка: Elancyl

Това е гел-крем, който се нанася на бедрата и дупето – там, където обикновено „живее“ целулитът. Съставките му са почти изцяло с растителен произход и засилват 4 пъти ефекта от нашaтa ежедневна физическа активност.

Elancyl My Coach съдържа микроводорасли, кофеин и бръшлян. Те имат специфични свойства, които действат като генератор на топенето на мазнините.

И не, тук не говорим за някаква магия или рекламен трик, а за чиста биохимия. Да припомним първо видовете мастни клетки.

Бели адипоцити – отговарят за складирането на мазнини и следователно за развитието на целулит. Срещат се при неактивните възрастни хора.

Кафяви адипоцити – изгарят мазнините бързо и отделят енергия. Има ги при децата.

Бежовите адипоцити са мастни клетки, които се срещат предимно при спортистите. Те складират мазнини, но в случай на натоварване енергично ги изгарят.

В изследванията си учените от Лаборатории ELANCYL се насочват именно към бежовите адипоцити.

В подкожните слоеве My Coach!, благодарение на микроводораслите Tisochrysis lutea, засилва образуването на бежови адипоцити. Също така се стимулира преобразуването на белите в бежови.

Тези водорасли са добавката към две основни анти-целулитни съставки – кофеин и бръшлян.

Кофеинът освобождава липидите, а бръшлянът стимулира дренирането, стяга и тонизира на кожата.

Иначе казано, с новия Elancyl My Coach! получаваме подкрепа за изгарянето на мазнини дори и при ежедневните си активности, за да постигнем по-бързо резултата, който заслужаваме.

Elancyl
Снимка: Elancyl

Проведените потребителски проучвания сочат, че за 1 седмица портокаловата кожа е изгладена, а след 28 дни употреба бедрата са ремоделирани.

Това може само да ни стимулира да направим още няколко клека, нали момичета?!

За мотивацията ще ни помогне и прекрасната опаковка на Elancyl My Coach!, изпъстрена с различни вдъхновяващи послания, също както истинският личен треньор би ни стимулирал.

Изберете това послание, което ви въздейства най-силно, нанесете гел-крема, става наистина много лесно, и не спирайте да се движите!

Съвсем скоро резултатите ще са видими!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти