Кой спечели електрическата суперчетка Sonic Duo Power

Кой спечели електрическата суперчетка Sonic Duo Power
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

В началото на седмицата ви разказахме за изумителната суперчетка за зъби Sonic Duo Power. 

Продуктът се отличава със Sonic звукочестотна технология и цена в пъти по-ниска от останалите Sonic четки на пазара! 

Sonic Duo Power работи с 20 000 звукови вибрации в минута, има изключително тих режим на работа, лека и удобна за употреба. Двете отделни глави почистват повърхността на зъбите само с едно движение, като така осигуряват 75% по-добро цялостно почистване за по-кратко време.

Към суперчетката има и подарък – допълнителна сменяема глава, а косъмчетата ултра меки Dupont Tynex nylon 0,6мм – 0,7мм , които няма да разранят венците, но пък ще успеят качествено да почистят зъбите.

Дадохме ви и шанс да се убедите сами в качествата на Sonic Duo Power, като обявихме лесна игра. Трябваше да отговорите на въпроса „В колко цвята се предлага суперчетката Sonic Duo Power“? Дадохме ви и жокер http://bit.ly/1HZpYwr

Правилният отговор е 4-и цвята – оранжево, сиво, зелено и синьо. С гордост можем да кажем, че всички малко над 900 участника са отговорили правилно. 

А сега дойде ред и да се обяви късметлията, който печели Sonic Duo Power. На лотариен принцип сред всички, взели участие в играта, бе изтеглено името на:

Таня Костова от Сливен!

Честито на печелившия! Ще се свържем с него, за да уточним получаването на наградата. Благодарим на всички участници! Не забравяйте, че здравето е буквално в ръцете ви! Грижете се за себе си, бъдете усмихнати и щастливи.

Весели празници!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти