Кои са печелившите в играта на Edna.bg и Janina Ultra White?

Кои са печелившите в играта на Edna.bg и Janina Ultra White?
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

В началото на седмицата ви разказахме за това как можете да имате перфектната усмивка с помощта на правилните продукти, а именно Janina Ultra White.

Пастите за зъби и лентички за избелване на марката са клинично тествани продукти, които успешно премахват петна от чай, кафе, никотин и вино.

Що се отнася до лентите за зъби, те способни да направят усмивката ви блестяща само за 7 дни при това без чувствителност и в една лесна и приятна процедура отнемаща само 30 минути.

Пастите за зъби Janina Ultra White с уникалната им супер-ниско абразвна формула, включваща натурални ензими, течен емайл, ксилитол и др., ги правят подходящи дори и за хора с чувствителни зъби.

Серията включва четири вида пасти за избелване при чувствителни зъби, избелване при нарушен емайл, за интензивно избелване и премахване на петна, както и за избелване и реминализация на зъбите в 1.

Дадохме ви шанс сами да се убедите в качествата на пастите за зъби Janina Ultra White, като обявихме лесна игра. Трябваше да отговорите на въпроса „Ензимите на кои два плода са използвани в пастите и ленти за зъби Janina Ultra White?“. Правилният отговор е „на ананас и папая“!

С радост можем да обявим, че всички 553-ма участници в играта са дали правилен отговор. Само четирима от тях обаче за късметлиите, които печелят паста за зъби Janina Ultra White.

На лотариен принцип сред всички, взели участие в играта, бяха изтеглени следните победители:

Нина Борисова

Йорданка Ангушева

Симона Георгиева

Светлана Трендафилова

Честито на печелившите! Ще се свържем с тях, за да уточним получаването на наградите.

Очаквайте в понеделник новата ни игра, в която ще можете да се борите за още интересни и най-важното – полезни подаръци!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти