Кои са късметлиите, спечелили пасти за зъби Janina Ultra White!

Кои са късметлиите, спечелили пасти за зъби Janina Ultra White!
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

В началото на седмицата как можете да имате перфектната усмивка с помощта на правилните продукти, а именно Janina Ultra White.

Пастите и ленти за зъби на марката обещават да върнат белотата на зъбите ни без да навредят на здравето им.

Брандът е създадена в Лондон през 1994г. и от тогава насам е синоним за качествена дентална козметика за натурално и безопасно избелване на зъбите препоръчвана от стоматолозите и фармацевти по цял свят. Системата включва ленти и пасти за избелване на зъби с Ананас, Папая, Течен емайл, Ксилитол и много други. 

С лентите за избелване на зъби Janina Maxiwhite ще възвърнете белотата на усмивката си само за 7 дни при това без чувствителност и дискомфорт с няколко процедури отнемащи 30 минути.

Освен лентичките за избелване е важно и каква паста ползвате. Janina Ultra White предлагат и серия от четири избелващи и високореминализиращи пасти за зъби.

Уникалното при тях е, че освен липсата на пероксид, не разчитат и на абразиви, което е другото средство за избелване на зъби, но водещо в повечето случай до нараняване на емайла и лоши последици за здравето на зъбите ни.

Дадохме ви шанс сами да се убедите в качествата на пастите за зъби Janina Ultra White, като обявихме лесна игра. Трябваше да отговорите на въпроса „Колко са разновидностите на пастите за зъби Janina Ultra White“? .

Правилният отговор е 4 – за сияйна усмивка, за нарушен емайл, 2 в 1 и за чувствителни зъби.

С радост можем да обявим, че всички 520-ма участници в играта са дали правилен отговор. Само четирима от тях обаче за късметлиите, които печелят паста за зъби Janina Ultra White.

На лотариен принцип сред всички, взели участие в играта, бяха изтеглени следните победители:

🎁 Румяна Тотева, Варна
🎁 Венцеслав Христов, Плевен
🎁 Росица Лачева, София
🎁 Мартин Костадинов София

Честито на печелившите! Ще се свържем с тях, за да уточним получаването на наградите.

Очаквайте в понеделник новата ни игра, в която ще можете да се борите за още интересни и най-важното – полезни подаръци!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти