Кои природни съставки заздравяват зъбите

Кои природни съставки заздравяват зъбите
Снимка: Thinkstock

Всеки от нас все по-трудно се ориентира в голямото разнообразие от продукти, които се рекламират и предлагат на пазара. Изборът става още по-сложен, когато изберем да следваме природосъобразен начин на живот. Здравословният навик за миене на зъбите не прави изключение!

"Арома" създава специална серия паста за зъби Astera Homeopathica, която да отговори на тази потребност. Разработените в продължение на близо две години продукти съдържат изпитани природни съставки, съвместими с хомеопатичното лечение!

Серията е от 4 пасти за зъби - за възвръщане естествената белота на зъбите Astera Homeopathica Whitening, с комплексна грижа – Astera Homeopathica Natural, за чувствителни зъби и венци Astera Homeopathica Sensitive и паста за зъби за деца, безвредна при поглъщане Astera Homeopathica Kids. Astera Homeopathica е разработена със съставки с натурален произход, като част от тях са: ксилитол, алое, прополис, лимон, сладководни перли. Може да прочетете допълнително за всяка от тях по-долу в статията.

Спечелете комплект продукти от Astera, 10 от вас, отговорили вярно, ще получат пълния комплект, който включва - 2 броя пасти за възрастни, 1 брой паста за деца, 1 брой двоен блистер четка за зъби за възрастни, 1 брой конец за зъби, 1 брой клечки с конец.
Отговорете вярно на следния въпрос: "Коя активна съставка заменя флуора в пастата за зъби Astera Homeopathica?"

1. Ако нямате регистрация в Еdna.bg, можете да я направите тук.
2. След това отговорете вярно на въпроса "Коя активна съставка заменя флуора в пастата за зъби Astera Homeopathica?" в писмо, озаглавено "Игра".
3. Посочете верния отговор, трите си имена, възраст (над 18 г.), телефон за връзка и града, където живеете) на: edna@netinfocompany.bg.
4. Изпратете вашите писма до 20,00 часа на 11.04.2014 година.
5. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на сайта или във "Фейсбук" страницата на Edna.bg на 12.04.2014 г.

* Ксилитолът (XYLITOL) доказано намалява риска от кариес до 80% и се явява активен заместител на флуора. Видимо редуцира зъбната плака и действие срещу кариозни процеси в устната кухина.

* Екстрактът от алое има регенериращо и противовъзпалително действие върху венците, гърлото и лигавицата на устната кухина. Успокоява чувствителните зъби и помага в борбата с плаката и зъбния камък.

* Прополисът спира развитието на бактериите, действа като локален анестетик и природен антибиотик със силен противовъзпалителен ефект. Стимулира възстановяването на венечната тъкан и действа обезболяващо.

* Лимонът притежава много силно действие, което предотвратява развитието на бактерии. Премахва налепите, които потъмняват естествения цвят на зъбите и подпомага доброто кръвоснабдяване на венците.

* Сладководните перли съдържат минерали и аминокиселини, които нежно почистват и отстраняват петна и отлагания по емайла. Имат ниска абразивност и възвръщат естествената белота на зъбите.

Пастите за зъби Astera Homeopathica се препоръчват от Българската медицинска хомеопатична организация!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти