Как да се погрижим за зъбите си

Как да се погрижим за зъбите си
Снимка: Thinkstock

Ако искаме да се радваме на здрави и красиви зъби, то правилният избор при продуктите за поддържане на устната хигиена е от първостепенно значение, за да постигнем щастлива и искряща бяла усмивка.

Ето защо серията пасти за зъби с профилирана насоченост – за възвръщане естествената белота на зъбите Astera Homeopathica Whitening, с комплексна грижа Astera Homeopathica Natural, за чувствителни зъби и венци Astera Homeopathica Sensitive и паста за зъби за деца, безвредна при поглъщане Astera Homeopathica Kids са подходящите продукти за цялостна грижа за здравето на нашите зъби.

А сега нека разгледаме по-подробно всяка една от пастите за зъби от серията Astera Homeopathica.

* ASTERA HOMEOPATHICA WHITENING - С ЕКСТРАКТ ОТ СЛАДКОВОДНИ ПЕРЛИ
Уникалната формула от сладководни перли съдържа енергизиращи и избелващи минерали и аминокиселини. Специалната система от щадящи абразиви предотвратява деминерализирането на зъбния емайл, като полира и нежно възвръща естествената белота на зъбите.

* ASTERA HOMEOPATHICA SENSITIVE - С ЕКСТРАКТИ ОТ АЛОЕ И ПРОПОЛИС
Изключително богата на активни съставки паста за зъби за чувствителни зъби и венци. Специалните минерали, вложени в рецептурата – калиев хлорид и тринатриев цитрат - намаляват болезнената чувствителност на зъбите.

* ASTERA HOMEOPATHICA NATURAL - С ЕКСТРАКТИ ОТ ЦИТРУСОВИ ПЛОДОВЕ И МАЩЕРКА
Комплексна грижа за зъбите и венците с натурален екстракт от цитрусови плодове с антисептично и избелващо зъбите действие. Калциевият глюконат в рецептурата съдейства за реминерализирането на зъбния емайл.

* ПАСТА ЗА ЗЪБИ ASTERA HOMEOPATHICA KIDS / ЗA ДЕЦА 0+ С АРОМАТНА СОЧНА ЯГОДА
Безвредна при поглъщане, без флуор, без алергизиращ ментол, без съдържание на захар, без дразнещи пенители. С аромат на сочна ягода.

Всички продукти от серията Astera Homeopathica не съдържат флуор, мента, SLS (Sodium Lauryl Sulfate), парабени, захар и изкуствени оцветители и са изключително подходящи за хора, стремящи се към природосъобразен начин на живот и такива, провеждащи хомеопатично лечение. Продуктите са подходящи и при алергия към ментола.

Всички пасти съдържат ксилитол за профилактика на кариеси. Ксилитолът е природен продукт, който може да бъде открит в много плодове и зеленчуци (малини, ягоди, сливи и др.) и намалява риска от образуването на кариес. Явява се и като важно средство в профилактиката срещу възпалението на венците и съдейства за реминерализацията на зъбния емайл.

* Astera Homeopathica подкрепя здравословната грижа и предлага натурални продукти за деца и възрастни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти