Как да изваем по-едър и хубав бюст?

Как да изваем по-едър и хубав бюст?
Снимка: Thinkstock

Едва ли са много жените, които могат да кажат уверено, че наистина харесват бюста си и не биха променили нищо по него.

Истината е, че дамите са крайно критични към тялото и най-вече към гърдите си. Всяка тайно си мечтае за по-голяма гръдна обиколка, по-стегнати гърди и с копнеж си припомня как е изглеждал бюстът ѝ като по-млада.

Добрата новина е, че вече има специално разработена формула от растителни екстракти, които да изпълнят женските копнежи за по-красиви гърди.

Става дума за таблетките "Даколен", разработени от американски учени, които извайват и закръглят бюста.

Продуктът е успешен, защото в него са комбинирани естествени съставки, които стимулират естрогенните рецептори в мастната тъкан и провокират започване на клетъчно делене. За доброто състояние на гърдите именно естрогенът играе ключова роля.

За гърдите с любов
Гърдите започват да растат в периода на съзряването, когато половите органи, включително и яйчниците, увеличават своята активност и започват да произвеждат женски полови хормони, наречени естрогени.   

Естрогените водят до увеличаването на мастна тъкан и така влияят на растежа на гърдите. С възрастта яйчниците бавно започват да произвеждат все по-малко хормони, което води до загуба на обем и плътност на гърдите. Съществуват научни доказателства, че допълнителното въздействие с фитоестрогени (растителни естрогени), може да подобри формата и плътността на гърдите. Гърдите на всяка жена са оформени различно. Индивидуалният вид на гърдите зависи от количеството на жлезистата, съединителната и мастната тъкан в гърдите.

Какво влияе на външния вид на гърдите?

*прилагане на хормонални контрацептиви

*бременност

*кърмене

*менопауза

*хормонални колебания

*нездравословен начин на живот

*промени в теглото

Що е то фитоестрогени

Фитоестрогените са растителни вещества, които имитират действието на женските полови хормони. Наричат се още натурални хормони на младостта и дълголетието.

Наименованието им е свързано с техния произход (гръцката дума "phyton" означава "растение"). При недостигът на естроген, в колагеновите влакна настъпват дегенеративни процеси, които се отразяват на еластичността на кожата и като следствие гърдите увисват. Проучвания доказват, че стимулирането на естрогенните рецептори с негови аналози може да уголеми гърдите.

Фитоестрогените в "Даколен" са биоидентични с естрогена, който тялото на жената произвежда. Затова и организмът на жената ги усвоява правилно и не предизвикват странични ефекти.

Ползите от фитоестрогените: 

- стимулират клетъчното делене в здравите тъкани на гърдите, 
- облекчават симптомите на менопаузата, 
- способстват за поддържане на добро ниво на холестерола,
- имат положително влияние върху поддържането на костната минерална плътност.

Действието на "Даколен"
Даколен осигурява висок дневен прием на фитоестрогени чрез включените екстракти от хмел, лен и копър. Фитоестрогените стимулират естрогенните рецептори в мастната тъкан и провокират започване на клетъчно делене в гръдната тъкан. По този начин образуването на нови клетки в млечните жлези води до нарастване големината на бюста. Резултатът е по-здрава кожа и по-младежки, привлекателен контур на гърдите.

Препаратът е естественото решение за оформянето на по-стегнат и закръглен бюст и е подходящ за жени от всички възрасти, които искат да подобрят външния вид на своите гърди по деликатен, неоперативен и ефективен начин. Продуктът е подходящ след период на бременност, кърмене и менопауза.

Българската следа
Проучване сред 767 жени в България показва, че 84% от дамите, ползвали "Даколен" са доволни от резултата и споделят, че таблетките са отговорили на очакванията им. Доверилите се на препарата дами го препоръчват за възстановяване тонуса и плътността на гърдите, стягане и уголемяване на бюста*.

На продукта се довериха много от известните лица от шоубизнеса, изкуството и мениджмънта, както и много други български жени. Общото между тях е, че те избраха именно този продукт за своето тайно оръжие в поддържането на хармоничен и естествен бюст.

Една година след лансирането си, Даколен се утвърди като най-предпочитаният продукт за поддържането на красив бюст в България**.

Приципът на действие на препарата се дължи на снабдяването на организма с естрогени, извлечени от растителни източници - семена от копър, лен и хмел. Фитоестрогените са наричани натурални хормони на младостта и дълголетието. Фитоестрогените в Даколен са биоидентични с естрогена, който тялото на жената произвежда.

"Даколен" е разработен да бъде безопасен продукт – фитоестрогените нямат хранителни свойства, не влияят върху телесното тегло, а организмът на жената ги усвоявя правилно, без да има странични ефекти.

* Данни от онлайн допитване сред 767 български жени, м. март 2013

**Данни от независимото проучване в аптечната мрежа на IMS Health за 2012/13 год.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти