Истинската храна за клетките

Д-р Диана Милушева (вляво), Теодора Петрова - собственик на Vedra International и Калин Врачански знаят колко е важна енергията за здравето ни
Снимка: Regulatpro

Защо се храним? Защото сме гладни. А защо сме гладни? Защото тялото има нужда от енергия,с която да продължи да движи всички системи, да ни поддържа живи.

Какво става, ако не даваме на тялото си храната, от която то има нужда?

Разболяваме се.

Организмът ни е сложна, но стройна система от процеси и взаимодействия, които, ако не са в хармония, настъпват редица промени, включително и на клетъчно ниво – онази най-малка „строителна“ единица на тялото ни, от която зависи всичко.

„В съвременния начин на хранене калориите често са много повече от необходимото дневно количество, а полезните вещества и микронутриенти – много по-малко.

Затова трябва да подкрепяме тялото си с допълнителни, лесни за абсорбиране от организма, хранителни добавки, които да възстановяват баланса на хранителни вещества и да помагат на тялото да функционира както трябва“, обясни по време на веган концетрата Регулатпро д-р Диана Милушева.

„Правилните ензими захранват енергийните източници на клетката – митохондриите, и така се подобрява тонуса на целия организъм.

Имате ли енергия, ще имате и здраве“, обясни още д-р Милушева.

Често преходите между сезоните са свързани с трудността на тялото да се адаптира към новите метеорологични условия.

С настъпването на есента се променят температурите, съответно се променя и дишането в резултат на намаляващата двигателна активност заради застудяването, което води и до спад на порциите кислород в организма.

С правилните хранителни вещества енергичността и здравето през есента и през цялата година са постижими.

По време на представянето актьорът Калин Врачански сподели, че професията и хобитата му често го оставят без сили, но използвнето на правилните хранителни добавки му помагат да се чувства по-жизнени да бъде по-здрав. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти