Играй и спечели: Суперчетка за зъби за теб и цялото семейство!

Играй и спечели: Суперчетка за зъби за теб и цялото семейство!
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Когато се родиш в семейство на потомствени стоматолози, какво друго ти остава освен и ти да тръгнеш по техния път.

Но когато баща ти е уважаван от цялата гилдия пионер във въвеждането на превантивни мерки за детските зъби, на теб не ти остава друго, освен да надминеш постиженията му с нещо още по-голямо, значително и в помощ на милиони хора по целия свят.

Горе-долу така звучи накратко историята на д-р Ролф Барман.

Днес е известен като „бащата“ на триглавата суперчетка за зъби, която сама по себе си е революция в грижата за устната хигиена.

Доктор Барман е стоматолог с над 40 години стаж и новатор в изобретяването и подобряването на денталните продукти.

Още през далечната 1965 г. той разработва и пуска на пазара своя първи проект Sanodent – интердентални клечки за зъби.

Тъй като много малка част от населението по онова време използва дентални конци, желанието на доктора е било да изобрети клечки за зъби с подходяща форма и качество за лесно почистване и употреба.

Изобретението, което носи световна слава на д-р Барман обаче, е създадената от него през 1989 г. суперчетка за зъби.

Тя е патентована и награждавана редица пъти за своята изключителна ефективност и опростена употреба.

Има много клинични изследвания, които доказват преимуществата в почистването на зъбите и запазването на оралното здраве.

Какво точно представляват суперчетките за зъби на д-р Барман?

Това са четки с тройна глава, която почиства само с едно движение всички повърхности на зъбите – отгоре и отстрани.

Косъмчетата на страничните две глави са меки и прецизно насочени за нежно преминаване по линията на венеца. Изключително лесна е за употреба, включително и от хора с ограничена подвижност (синдром на Даун, аутизъм и т.н.).

Клинично доказано е, че суперчетка почиства много по-добре и премахва повече плака от обикновена четка, при това за по-малко време.

Бързо, лесно, удобно за употреба и най-вече – ефикасно, всичко това са характеристики на суперчетката на д-р Барман.

И за да се превърне в обичан продукт за цялото семейство, триглавата суперчетка се предлага и за деца – един модел за от 0 до 6, втори от 6 до 12 години и за възрастни.

Даваме ви възможност сами да се убедите в суперкачествата на суперчетката!

Четирима късметлии ще спечелят по четири комплекта суперчетки за зъби – две за възрастни и две за деца!

Всичко, което е нужно да направите, е да изпратите имейл до ednaigra@netinfocompany.bg с отговор на въпроса „В колко цвята се предлага триглавата суперчетка на доктор Барман?“

Жокер търсете тук: http://bit.ly/1Ij0Com

Освен отговора си, напишете ни и име и фамилия, вашите години (в играта могат да участват само пълнолетни лица), град и телефон за връзка.

В петък (04.12) на сайта Edna.bg ще бъдат обявени четиримата късметлии, които печелят по един комплект с четири суперчетки за зъби!

И не забравяйте думите на д-р Барман:

„По-лесно е да промениш продуктите, отколкото човешките навици. Подобрявайки продуктите и опростявайки методите за употреба, все повече хора ще ги използват с желание и ще поддържат зъбите си здрави и красиви“!

Успех на всички!

За да спечелите един от четирите комплекта суперчетки, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: ednaigra@netinfocompany.bg, озаглавено "Игра", изпратете верен отговор на въпроса: „В колко цвята се предлага триглавата суперчетка на доктор Барман?”

2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18 г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

3. Изпратете вашите писма до 11:59 часа на 03.12 (четвъртък) 2015 година.

* Периодът на играта е от 30.12.2015 г. до 04.12.2015 г. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 13 часа на 04.12.2015 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос и изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите се обявяват чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта. Всеки един от победителите печели един комплект с 4 броя суперчетка – две за възрастни и две за деца. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да получат своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти