Играй и спечели: Празнична бяла усмивка само за 7 дни

Лилия Огнянова

Декември е най-празничният месец от целия календар.

Коледни и новогодишни партита, семейни сбирки, излизане с приятели, хапване и пийване – всичко това, гарнирано с почивни дни и празнични трапези.

Веселият декемврийски период, наситен с празници, ни кара да се замислим и малко повече за външния си вид. Коса, маникюр, тоалет, усмивка – искаме всичко да ни е перфектно, за да изглеждаме колкото се може по-добре както на всички весели събития, така и на снимките от тях.

И докато перфектната визия е лесно постижима с помощта на красива прическа, правилната рокля и обувки на секси ток, то в момента, в който се усмихнем широко, визията ни потъмнява. Буквално.

Усмивката не блести ослепително, а показва пожълтели зъби, които рязко се разминават с идеята за перфектен външен вид.

Добрата новина е, че това може да се промени само за седмица! Нужни са само правилните продукти. Janina Ultra White обещават да върнат белотата на зъбите ни без да навредят на здравето им.

Марката е създадена в Лондон през 1994г. и от тогава насам е синомим за качествена дентална козметика за натурално и безопасно избелване на зъбите препоръчвана от стоматолозите и фармацевти по цял свят.

Системата включва ленти и пасти за избелване на зъби с Ананас, Папая, Течен емайл, Ксилитол и много други. С лентите за избелване на зъби Janina Maxiwhite ще възвърнете белотата на усмивката си само за 7 дни при това без чувствителност и дискомфорт с няколко процедури отнемащи 30 минути.

А как се използват – изключително лесно. Горната лента се поставя под линията на венеца и се прилепва плътно върху повърхността на зъбите, които трябва да са чисти и сухи.

Същото се повтаря и с долната лента. Оставят се да действат 30 минути, след което зъбите се изплакват или измиват, за да се отстрани оставащият безпероксиден гел.

Прилагат се два пъти на ден за седем последователни дни или по веднъж на ден за две седмици. Хубавото тук е, че няма да се притесняваме за емайла си или от чувствителност на зъбите, защото формулата  на лентите за зъби Janina е без пероксид, който е забранен за употреба без лекарски надзор. С лентите за избелване Janina възможно най-безопасно ще избелите вашите зъби и усмивката ви ще заблести само след 7 дни готови за коледните празници.

Освен лентичките за избелване е важно и каква паста ползвате. Janina Ultra White предлагат и серия от четири избелващи и високореминализиращи пасти за зъби. Уникалното при тях е, че освен липсата на пероксид, не разчитат и на абразиви, което е другото средство за избелване на зъби, но водещо в повечето случай до нараняване на емайла и лоши последици за здравето на зъбите ни.

Тук се разчита на иновативен и съвсем различен състав включващ натуралните ензими бромелайн и папайн, извлечени от ананаса и папаята, течен емайл, ксилитол и редица други съставки за оптимална устна хигиена. Важно е да се отбележи, че поради своето изключително ниско абразивно избелване на зъбите Janina Ultra White може да се използват ежедневно.

Поредица от клинични изследвания са доказали, че избелващите пасти за зъби Janina Ultra White премахват успешно петна от кафе, никотин, чай, червено вино, червило и др. Освен всичко това предпазват зъбите от поява на кариеси, ерозия, натрупване на плака, зъбен камък и лош дъх.

Намаляват чувствителността, реминализират и възстановяват зъбния емайл. Общо взето пастите Janina Ultra White са едни суперпасти за перфектна белота на зъбите и цялостна устна хигиена.

Сега Edna.bg и Janina отново ви дават възможността да се уверите сами в качествата на тези пасти за зъби! Четирима късметлии ще спечелят по една паста за зъби Janina Ultra White.

Всичко, което трябва да направите, е да изпратите имейл до ednaigra@netinfocompany.bg с отговор на въпроса „Колко са разновидностите на пастите за зъби Janina Ultra White“?

Жокет търсете тук: bit.ly/1R2UkRU wink

Освен отговора си, ни напишете име и фамилия, вашите години (в играта могат да участват само пълнолетни лица), град и телефон за връзка.

В петък (11.12) на сайта Edna.bg ще бъдат обявени четиримата късметлии, които печелят по една паста за зъби Janina Ultra White!

Успех на всички!

За да спечелите една от четирите пасти за зъби Janina Ultra White, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: ednaigra@netinfocompany.bg, озаглавено "Игра", изпратете верен отговор на въпроса: „Колко са разновидностите на пастите за зъби Janina Ultra White?”

2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

3. Изпратете вашите писма до 11:59 часа на 11.12 (петък) 2015 година.

* Периодът на играта е от 07.12.2015 г. до 11.12.2015 г. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 13 часа на 11.12.2015 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос и изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите се обявяват чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта. Всеки един от победителите печели паста за зъби Janina Ultra White. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да получат своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти