Играй и спечели: Електрическа суперчетка за зъби Sonic Duo Power

Играй и спечели: Електрическа суперчетка за зъби Sonic Duo Power
Снимка: Dr.Barman"s Bulgaria

Лилия Огнянова

В навечерието на коледните и новогодишните празници със сигурност една от най-актуалните теми е „какво да взема за подарък“?

Семейство и приятели, колеги, деца, партньори – за всеки трябва да се вземе нещо. И в цялата коледна лудница, тичане по магазини, опаковане на подаръци и завършване с работата за годината, напълно забравяме за себе си.

Няма нищо по-хубаво от това сами да се зарадвате за Коледа, като си подарите нещо, което искате. Поглезете се, като се погрижите едновременно за здравето и красотата си. А как да стане това?

Запознайте се с електрическата суперчетка за зъби Sonic Duo Power!

Може би си спомняте за д-р Барман и неговото велико изобретение – триглавата четка, която помага за по-качественото почистване на зъбите.

Е, Sonic Duo Power e еволюиралият вид на суперчетката.

Продуктът се отличава със Sonic звукочестотна технология и цена в пъти по-ниска от останалите Sonic четки на пазара! Sonic Duo Power работи с 20 000 звукови вибрации в минута, има изключително тих режим на работа, лека и удобна за употреба. Двете отделни глави почистват повърхността на зъбите само с едно движение, като така осигуряват 75% по-добро цялостно почистване за по-кратко време.

Към суперчетката има и подарък – допълнителна сменяема глава, а косъмчетата ултра меки Dupont Tynex nylon 0,6мм – 0,7мм , които няма да разранят венците, но пък ще успеят качествено да почистят зъбите.

Edna.bg и Super4etka.bg ви дават възможността да се убедите сами във всичко това! Сега имате шанс да си направите страхотен коледен подарък, като си спечелите електрическата суперчетка за зъби Sonic Duo Power!

Всичко, което трябва да направите, е да бъдете регистриран потребител в сайта Edna.bg, ако не сте, можете да го направите ТУК

След това изпратете имейл до ednaigra@netinfocompany.bg с отговор на въпроса 

„В колко цвята се предлага суперчетката Sonic Duo Power“?

Жокер търсете тук: http://bit.ly/1HZpYwr  

Освен отговора си, ни напишете име и фамилия, вашите години (в играта могат да участват само пълнолетни лица), град и телефон за връзка.

В петък (18.12) на сайта Edna.bg ще бъде обявен късметлията, които печели електрическа суперчетка за зъби Sonic Duo Power!

Успех на всички!

За да спечелите  електрическа суперчетка за зъби Sonic Duo Power, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: ednaigra@netinfocompany.bg, озаглавено "Игра", изпратете верен отговор на въпроса: „В колко цвята се предлага суперчетката Sonic Duo Power”

2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

3. Изпратете вашите писма до 11:59 часа на 18.12 (петък) 2015 година.

* Периодът на играта е от 14.12.2015 г. до 18.12.2015 г. Победителят в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 13 часа на 18.12.2015 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос и изпълнили коректно условията на играта. Името на печелившия ще се обяви чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта. Наградата е една електрическа четка за зъби Sonic Duo Power. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържe с печелившия след лотарията чрез телефонно обаждане. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да получат своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти