Ястия, които са по-вкусни на следващия ден

Шоколадово брауни
Снимка: Списание "Меню"

Някои от нас са любители на вчерашната храна, други – не чак толкова.

Но между остатъците има някои, които стават по-вкусни един ден след приготвянето им.

Ето и пет от тях.

Яхнии

Повечето от тях се подобряват с възрастта, независимо дали са аржентинско локро, етиопски доро уот или нашенска манастирска яхния.

Брауни
Ако сте силни, може да оставите тавичката с ненарязания американски какаов сладкиш за един ден и така да отложите и засилите удоволствието.

Шоколадова торта

24-те допълнителни часа помагат на лакомството да развие целия потенциал на вкуса и аромата.

Лазаня

Слоевете паста, сос и сирене се нуждаят от време, за да проникнат един в друг. Така претоплянето на следващия ден ще донесе само кулинарни облаги.

Фасул

Ако оставите бобената манджа за един ден на мира, тя ще ви се отплати с още по-добър вкус. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Представителите на кой зодиакален знак не можете да понясяте?

Абонамент