Създадено за Next Level

Доктор Райна Стоянова и мисията за здравословен и щастлив живот

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Доктор Райна Стоянова е лекар ендокринолог и диетолог. Тя консултира и изгражда хранителни режими след генетично изследване NutriGen.

Завършва медицина в София през 2011 г. и като стажант черпи опит от видни имена в сферата на ендокринологията, метаболитните заболявания и диабетологията, като: Проф. Готие, Проф. Карел, Проф. Дюкан.

Участва в различни проекти, свързани със здравословното и балансирано хранене в страната, обучения и семинари по темата. Научните ѝ интереси са свързани най-вече с храненето при различни заболявания, хранене при спортисти, микробиома, чернодробните заболявания, метаболитния синдром, малнутрицията.

Здравословният живот е щастлив живот, защото щастието и увереността се градят отвътре-навън.

Именно вярата в това обединява д-р Райна Стоянова и екипа на верига фитнес клубове Next Level и ги мотивира да поведат образователна кампания, насочена към всички хора, които искат да преобразят начина си на живот и да превърнат ежедневието си в здравословно и устойчиво приключение.

В поредица от статии за nextlevelclub.bg тя ще сподели полезни съвети от практиката си, свързани с правилното хранене преди, по време и след тренировка, при подготовка за състезания или в процес на възстановяване и още.

Изключително важно за нас е да бъдем полезни на своите клиенти по пътя към положителната промяна на навиците и начина на живот. Вярваме, че фитнесът не е просто мястото, където отиваш и се потиш в продължение на 1 час. Това е общността, която те мотивира да живееш с грижа към себе си, фигурата си, но и емоциите си

споделя Цветелина Трендафилова, Country Manager & Board Member в Next Level, част от Benefit Systems SA.

“Здравословното хранене, съчетано с подходящите упражнения и пълноценната почивка, са единствената работеща формула за това да излъчваме хармония и красота. Сигурна съм, че заедно с Next Level ще успеем да помогнем на хиляди млади хора да бъдат по-активни, да живеят и да се чувстват по-добре със себе си.” - коментира партньорството д-р Стоянова.

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Поредицата от статии можете да откриете през следващите месеци в раздел Новини в сайта nextlevelclub.bg. Next Level е верига фитнес клубове, която влиза на пазара през 2018 година и бързо печели почитатели. Фитнесите са разположени на удобни локации в града - в търговски центрове или в близост до бизнес сгради. Оборудвани са с първокласна техника на TechnoGym и разполагат със зони за различен тип тренировки - функционални, силови, кардио, спа и релакс зона. Удобният паркинг и рецепцията с освежаващи и протеинови напитки са още две предимства на всяка от залите. Отличителни са и груповите занимания по програмата Les Mills, които можете да откриете в графика на фитнес клубовете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти