Диетични закуски за стегнат корем

закуска хороскоп зодии
Снимка: Unsplash

От древни времена до днес грижата на човека за ежедневното му изхранване е била мощен лост за развитие и прогрес. Правилното хранене създава предпоставки за пълно развитие на функционалните възможности на организма, осигурява добра работоспособност, повишава производителността на труда и удължава живота.

Правилно съставената диетична закуска ще помогне на организма да попълни доставката на всички необходими вещества, а приготвянето на варианти за сутрешно хранене трябва да се прави от естествени и нискокалорични храни.

Принципът на диетичната закуска е да ядете повече за закуска и да оставите част от обяда и вечерята върху ястието. Именно поради такова хранене ще настъпи отслабване.

Една от най-честите грешки на тези, които отслабват, е твърдението "Изобщо не закусвам!" Много хора смятат, че отказвайки закуска, пиейки само чаша кафе или чай сутрин, предприемат крачка към отслабване.

Заради самата закуска обаче започва метаболизмът, настъпва пълно насищане, гладът изчезва. За закуска човек трябва да яде 20-25% от дневната калорична стойност на храната, така че вечер да няма голямо натоварване върху стомашно-чревния тракт.

Закуската трябва да е обилна храна, но лесна за смилане.

Предлагаме ви няколко от нашите варианти за диетична закуска за стегнат корем:

12 идеи за диетична закуска за стегнат корем

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти