Създадено за Regulatpro Kids REGULATIUS

Детското здраве – защитено от супергерой

момче дете супергерой суперсили
Снимка: iStock

Питали ли сте се защо толкова харесваме супергерои? Защо и като деца, и като възрастни сме привлечени от тази уж измислена фигура на всемогъщ спасител, който се намесва в трудните житейски ситуации и ни помага да разрешим проблемите си?

Примерът, който супергероите ни дават, ни действа като мотивация да дадем най-доброто от себе си, да намерим сили да се справим с предизвикателствата.

Често със свои собствени проблеми като „нормални“ хора през деня, в моменти на изпитания супергероите долитат с фантастичните си сили и връщат справедливостта и баланса в живота.

момче дете супергерой суперсили
Снимка: iStock

Най-голямата им свръхсила не е летенето или умението да отблъскват куршумите с ръка, а надеждата, която носят със себе си. Историите за супергероите съществуват, за да ни напомнят, че всъщност героите са около нас, че и самите ние можем да сме такива, особено в очите на нашите деца.

Още от ранна възраст, някъде към 5, когато чувството за справедливост у децата е най-изострено, се появява нуждата от супергерой, от коректив, който да отдели доброто от лошото, да накаже злото и да помогне на справедливостта да възтържествува. Присъствието на такъв супергерой в живота на детето може да улесни родителите при възпитанието и изграждането на полезни навици.

Такъв пример е Регулациус – супергероят на здравето. Неговата сила се крие в шишенце здравословна напитка със същото име и неговият образ може да помогне на семейството да се погрижи за здравето на децата по приятен и за тях начин чрез примера на супергероя. Продуктът регулира имунна система на малките герои и ги прави по- устойчиви на влиянието на вируси и настинки.

Регулациус
Снимка: Vedra International

Съдържащата се в Регулациус специална Регулат Есенция (REGULATESSENZ®), създадена чрез патентования метод на каскадна ферментация на прецизно селектирани пресни органични плодове, зеленчуци, ядки и подправки, е тайната съставка, която стои в основата на доброто детско здраве. Поради това Регулациус е безценен помощник на всеки родител в борбата с честото боледуване, спомагайки за:

  • Регулиране на имунната система
  • Подобряването на производството на енергия
  • Намаляването на оксидативния стрес
  • Повишаване на производството на ензими
  • Има противовъзпалителен ефект, подходящ при остри вирусни инфекции
  • Антибактериален ефект
  • Премахване на изтощението и умората

 

Регулациус влияе на всички регулаторни процеси в тялото и подкрепя правилното развитие на имунната система. За здрави деца и спокойни майки в сезона на грипа повикайте на помощ супер героя Регулациус!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти