5 модни трика за фин силует

ф
Снимка: Thinkstock

Проблемните зони влияят на самочувствието ви и често ги прикривате зад широки и безформени дрехи? Притеснявате се да носите ефирни и вталени тоалети? Не е нужно да се измъчвате повече - днес ще ви споделим няколко модни хитринки, с които буквално ще изваете силуета си!

Вдигнете талията
Панталоните с висока талия са абсолютно задължителни за гардероба на всяка дама. Те оформят изключително добре корема и дупето, за да се радвате на наистина женствена линия. А ако изберете “стреч” модел в тъмен вариант и с дължина до глезена, краката ви също ще изглеждат в перфектна форма.

Играйте с принтовете и линиите
Избягвайте хоризонталните райета, които оптически разширяват фигурата. За сметка на това може смело да експериментирате с вертикални принтове, особено в комбинация с дълбоко деколте и пола в А-форма. Гарантирано ще изглеждате по-слаба и висока.

ф
Снимка: Thinkstock

Редувайте
Съчетайте слим дънките с по-обемна туника, а широкополата рокля - с вталена жилетка. Играйте си с дрехите и винаги редувайте широко с тясно, за да подчертаете предимствата на тялото си и да разсеете вниманието от проблемните зони.

Не забравяйте аксесоарите
Не подценявайте бижутата - те могат да ви помогнат много в мисията да изглеждате по-фина. Модните специалисти съветват да заложите на пищен акцент, като например колие, обици или часовник. Ако пък предпочитате по-нежна визия, шал или фишу също е страхотен вариант!

ф
Снимка: Thinkstock

Доверете се на оформящ помощник
Много актуални напоследък са оформящите клинове тип джегингс, които успешно повдигат дупето, правят корема плосък и извайват краката, за да изглеждате по-слаби и да не се притеснявате от недостатъците си. Такъв продукт е Slenlux® Jeggings. Той съчетава предимствата на оформящо бельо с вида и принта на модерни дънки, а специалната материя прикрива проблемните зони, за да изглежда тялото ви стегнато и фино.

Следвайте тези съвети и не забравяйте, че красотата е на първо място увереност. Затова избирайте смело дрехите и аксесоарите си, съчетавайте ги според собствения си “почерк” и винаги ги носете със самочувствие!

ф
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти