4 билки за полова мощ

Новото видео, което споделяме с вас горем на полезния канал baba_znae във Vbox7.com, ни разкрива кои са 4-те най-добри билки за полова мощ. 

1. Бабини зъби

Вероятно първата асоциация, която изплува в съзнанието Ви, чувайки за билката бабини зъби, е хапчето Виагра. Да, това е само едно от полезните свойства на растението.

Помага при мъжко безплодие и понижено либидо. При жени, билката възстановява нивата на естроген и спомага за успокояване на болките при менопауза.

Снимка: Thinkstock

2. Магарешки бодил

Билката магарешки бодил е едно от съкровищата в природната аптека. Ползите от ароматния мед от магарешки бодил са безспорни не само за здравето, но и за мъжкото и женското самочувствие.

Действието му е еднакво силно и при двата пола. Този природен лек възвръща увереността и помага да изпитате сладостта от пълноценен интимен контакт с партньора ви.

Снимка: Thinkstock

3. Жълт кантарион

Не случайно някои билкари го наричат магическата билка, тъй като притежава невероятната сила, озаряваща не само тялото, но и духа.

Положителното въздействие на тази билка при лечение на депресивни състояние е научно доказано. Билката с жълти цветове е и силен афродизиак.

В полза е за повишаването на мъжката мощ и е особено ефективна при преждевременна еякулация.

Снимка: Thinkstock

4. Мурсалски чай

Свойствата на тази уникална билка граничат със свръхествественото и невъзможното. Наричат я още българската виагра, заради положителния й ефект върху мъжката потентност.

Билката действа пречистващо на черния дроб и стимулира умствената дейност. Всеки, който се е докоснал до това природно чудо, може да потвърди неговите невероятни качества.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти