Стартира полезна инициатива

Здравето преди всичко
Снимка: Thinkstock

На 9 май започна кампанията "Месец на кърменето", която ще продължи до края на този месец. По време на инициативата настоящи и бъдещи майки ще имат възможност да получат безплатни консултации от водещи специалисти в областта на неонатологията.

Всички събития се провеждат в Първа акушеро-гинекологична болница "Св. София" (жк "Красна поляна", ул. "Миxaлaки Ташев" № 2). На всяко едно от обученията ще бъде представена и дискутирана важна информация за здравето, храненето и отглеждането на бебето през първите месеци от неговия живот.

Лекциите и активностите, посветени на кампанията, са отворени за всички желаещи след предварително записване за участие на тел. 02/ 44 70 211. Дейностите ще се провеждат всеки четвъртък до 30 май от 15,00 часа.

Освен серията от образователни лекции бъдещите майки, които се включат в инициативата "Месец на кърменето", ще могат да посетят и специално организирани безплатни индивидуални консултации с водещи мамолози. Те ще се проведат в мамологичния център на болницата след предварително записан час на тел. 02/ 44 70 207.

Програма на лекциите
* 16 май, 15,00 ч.: "Хранене и превенция на затлъстяването в детска възраст", Лектор: д-р Велимир Симов, завеждащ Отделение за недоносени деца към Първа акушеро-гинекологична болница "Св. София".

* 23 май, 15,00 ч.: "Хранене и превенция от алергии", Лектор: д-р Красимира Иванова, завеждащ Неонатологично отделение в Първа акушеро-гинекологична болница "Св. София".

* 30 май, 15,00 ч.: "Пробиотици и пребиотици", Лектор: Ипократис Пападимитракус - диетолог.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти